Има вкупно 106 епизоди, сега се до 25 епизода. Имаме уште бааги за гледање, 81 епизода преостануваат.
Лелее уште многу има ама сепак добро е ке имаме уште многу епизоди за смеење Инаку Назли и Нико ке се венчаат сега како што планираат или пак ке излезе нешто..?
Аууууууууууууу на живци ми оди оваа Назли. Не ја заприметував многу, ама сега... Не сакала да го ислуша Нико затоа што му донесле женско на вечерата. Ана е подобра од неа! Ама изгледа ќе има свадба!
A во хелихоптерот што лета над местото кај свадбата Ефтелија и Мемик да не се внатре ? Или некои новинари ?
Море море, ќе има војна кога ќе му кажат на Рушен за мајка му и Џелаир. А Мемик па како ќе се постави кога ќе разбере дека Нико не направил сунет . Ќе ме умрат луѓево озбилно . Иначе и мене Назли почна да ми оди на живци. Аман жено разбери, што ако има жена на ергенската. Нико е од друга вера, си има други обичаи. Како ти што го тераше да прави сунет и да му истураат олово на глава, може и тој да си донесе жена на вечерата. А бабава па посебна приказна. Одвратна ми е веќе. На толкав маж се запнала да му го види. Сирот Нико мене ми беше срам повеќе од него Доли јас мислам дека оваа аздисанава баба ќе да е во хеликоптерот ама не знам. Со неа никад се не зна.
Сум изгледала само една епизода од серијава.. Воопшто не ми изгледа интересна. Само сватив дека на тој од Грција Нико што ја сака таа Назли,му правеа сунет лажен и дедото го прекрсти Нако така нешто.. А таа баба му војна ќе започнела.. Повеќе не планирам да ја гледам само уште оваа ми фали ~
Spoiler Да да Ефтелија и Мемик се во хелихоптерот, ама ќе пристигнат касно, Назли и Нико веќе ќе бидат венчани. А оваа Назли претера веќе, па Нико прифати се од нејзината вера, човекот шо не направи за неа. Сеа она ќе се лути за тоа што му донеле девојка на ергенска вечер Остави го една вечер нека прави што сака.
Нико златен Господ нека ти е напомош со таа баба ти. Му се запнала да му го видам,да му го видам. Па мене ми беше повеќе срам од Нико бреј жено! Кутриот тој Иначе па оваа Назли,девојко му тури ти олово на глава по вашите обичаи,епа и тој на ергенската вечер ќе си има женска.Па што си толку љубоморна бе! А овој Џелаит ли се викаше,старче набиено со хормони.Се заљубуват на прв поглед и веднаш после втората средба ја барат за жена! А Мемик и Ефтелија( Ефтимија) како и да се викат,би биле совршен пар,арни си се двајцата во еден камион,и в апсана! Им се чудам како ќе живеат заедно
Spoiler Oу јес,јес,јес. На свадбата на Нико и Назли ќе дојде баба му на Нико со хеликоптер во моментот кога Назли ќе треба да каже да ама дур Ефтерија ја покажуваа овие се согласија и стапија во брак а сведоците сведочеа после дури ќе дојде и Мемик али за џабе тие се веќе венчани
Рушен: Ја работите истата прогресија, мислам професија? РУШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН. Хахаха, колку се напнати сега. Пак и оваа, да немало свадба, сешто направија и сега да нема свадба!
Леле серијава е цепки..Домазетот и Назире се посебна прича.. Важно Назли и Нико се венчаа.Ништо не им успеа на стариот прч(Мемик) и старата вештерка(Ефтелија).Али пак таа стара вештерка ќе се обиде да им уништи..Битно Назли трудна е..Иначе се прашувам дали на крај стариот и старата ќе бидат заедно?Баш би биле супер заедно.... супер пар се ..А Назлииииии ухххххххххххххххххххххххххххххххххххх колку си девојко глупа па нели гледаш колку те сака..Сунет,железо што све не ќе направи за тебе а ти пак се лутиш за танчерка шо му донеле ..бре,бре,бре.
Добро бе, зошто ми е толку лигава Назли? Елефтерија почнува малце на живци да ми иде, ги претера сите граници .
И што, сега одеднаш поминале неколку години. Се надевам дека и понатаму ќе биде интересно како до сега.
Е баш ми е мило што Нико и Назли се зедоја, и фацата на Ефтерија и Мемек ми беа баш по задоволство. Ме интересира што допрва ќе му прави старава на Нико и Назли А ги видовте ли близначките пораснати? Преслатки се
Многу ми е криво за Ана и за Кадир, баш сакав да се заедно. Ах бе Кадир, Кадир, тоа ти кога си баксуз у љубави.