Зет - Домазет

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 29 мај 2012.

1. MoneyLover-98

MoneyLover-98 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    2
    хаха девојки сте и се сипале на назли, конкуренција :rofl: јас не сватив зошто кадир и ана се скарале :tmi: ама сепак на википедија пишува дека кадир ќе се оженел со Стела - секретарката на нико - денеска ја покажаа како шпиунира за Ефтерија или како и да се викаше грчката вештерка :D :D :D

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Што се случи пак сега со Кадир и Ана?! Не уклучив ТВ.

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Раскинале. Таа му оставила порака и му имаше напишано нешто во стилот биле од различни светови, нешто како збогување.

Инаку и мене многу ми е лигава Назли. А го види Нико со женска побудалува, а немаше ништо да ги спречи да бидат заедно. Убав глас има, нежен, ама стварно ми оди на нерви. Си живее како газдарица, а сестра и како роб, заедно со Рушен. Па и семејствово појќе по неа, сеа богата е, нели. А Назире како гревче. Ама тоа е, кога ќе си земеш богат маж, не е исто.
    Назли преубава била бе, па и со шминка цртите и се истакнуваат, прекрасна.

Јас баба му на Нико ја знам како Ефтелија, а не како што ја викате сите Ефтерија :?:

На bluegirl7, ludoto19 и Hipica им се допаѓа ова.
  4. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Леле незнам што да кажам за серијава. Стварно цепки се сите :rofl:. На почетокот не ја гледав многу, ама сега не ја пропуштам. Најмногу од се сакав да се венчаат Назли и Нико затоа што се сакаат толку многу што неможат еден без друг. Тие си се венчаа и сега оп - наеднаш бебе. Многу ја забрзаа серијава некако, Назли веќе во 7 месец со машко дете, близначките на Назире пораснати (веќе не се бебиња)... Исто така и на Доне и дојде редот - си се омажи за Хамид 8). Баш ми е срцка, душички се со Хамид. За бабата на Нико нема што да се збори - права вештарка бре! е ваква е -> :devil:
    Толку многу сакаше да не се венчаат Назли и Нико, а откако се случи тоа, сега сака да им го расипе бракот. Сакала да му најде на Нико некоја друга девојка, демек поубава и послаба од Назли (дека сега е бремена).
    Кога прикажуваа што ќе се случи во следната епизода ми падна жал затоа што ќе излезе фотографијата со Нико и таа женската што ја донесе секретарката на Нико во весник и Назли ќе ја види. :doh:
    Дедото Мемик баш ми е интерен, стар прч - како што го нарекува грчава вештерка хахаха :D. Колку сакаше да му направи сунет на Нико и да го прекрсти во Наки, ама ете не му успеа. Тоа е.
    Овие малечкиве близначки какви се слатки, кај ги најдоа такви исти, срцки бре.
    Жал ми е за Рушен и Назире што си отидоа од куќата на Караман, но што е тука е. Караман си направи грешка и им се развика, па сега нека се кае што нема да може да ги гледа близначките како му се моткаат низ куќата. Фериде малце како забегана ми делува, ама ја жалам бре ни таа не знае што да прави со себе и со Караман, многу се плаши од него. Овие Рабије и Џелаир скроз забегале, сега ќе се земале :D ццц. Им посакувам среќа во бракот ако Џелаир не си го добие ќотекот од Рушен. :lol:
    Кадир и Ана, ете раскинале, оваа му пишала писмо демек биле два различни света. :worried: Ај, ќе си најде тој подобра, хахаха. На Мустафа Џан му се скрши срцето кога ја виде Зехра со тоа другото момче, а толку многу ја сакаше...
    Е, баш ме интересира, ќе се смират овие Океш и Караман? :wasntme:

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Eлефтерија е правилно.
    Hего не ја можам Jас Hазли веќе |( |(
    Mислам дека кога ќе ја даваат нејзе ќе ја сменам, додека не сменат сцена
    па толку разлигавено мизерно суштество,со тој татко и се исти значи!
    Tоа па прасето, како му се испоразвика на Pукшен, а на Hико мора газот да му се лиже, па нели тој е богатиот зет |(
    Pукшен се има направено за нив така му прави, се на него му се дере.
    баш сакам да си отиде од дома.
    Cеријата е океј, и смешна и се, ама Kараман и Hазли нека ги снема само :D

Eдит- A Kадир ќе биде со
    оваа Cтела
    , ама
    после со друга ќе се прежени
    , тој па женкариште да ти испаднал :D

На aaleksaandraa и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  6. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Абе дечки ме збунивте сега :worried: Кога му се развикал Караман на Рушен и зошто?

А оваа Назли и мене многу ме нервира :@ Мочла една, се откажува на денот на свадбата бре бре. Па јас да бев на местото на Нико одамна ќе и раскинев. Лигла, кога ќе ги испрчи тие уста нејзини, уффф :@ и сака се по нејзино да е. Btw таа нивна љубов и не ми изгледа кој знае колку голема, ништо посебно, сум гледала каде каде поголеми љубовни приказни. :D

7. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Навистина на денот на свадбата иако знаеше дека случајноо бил во кафуле во танчерката и иако ја знаешее цела приказна и текна опп-нема свадба...

8. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Мене некако многу ми е чудна серијава во однос на времето кое е поминато од свадбата на Назли и Нико. Сите се однесуваат како да не е поминато многу време, туку само неколку месеци (7-8), сите ликови се исти, па дури и Мустафа Џан не е пораснат воопшто, а девојчињата на Назире и Рушен оп наеднаш пораснаа. Мене искрено тие деца ми изгледаат како да имаат 4-5 години, иако морам да признаам дека се многу слатки.

9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Yabancı Damat незнам од каде ги вадат насловите во буквалет превод е Странски зет а овие зет-домазет

10. stefi556

stefi556 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    362
    Серијава е ОК, ама па многу е долга. Ќе ми се здосади.

11. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Караман му се развика на Рушен во вчерашната епизода затоа што неговите ќеркички беа немирни. Тие му ја искинаа фактурата на Караман и затоа тој им се развика и на нив и на Рушен. Овие го смируваа дека може да се залепи ова-она, ама после Рушен заедно со жена му Назире одлучија да си заминат од куќата затоа што неможат вака да продолжат и немаа каде на друго место да отидат, па отидоа кај мајка му на Рушен - Рабије. :)

12. supergirl22

supergirl22 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    11
    Многу интерсна серија хахаха солзи ми течат од смееќе дома :lol: :rofl: :rofl: ,а имам читано по интернетов дека
    Кадир ќе се женел со Стела, дека Нико ќе има сообраќајка и демо Мемик ќе му даде крв и Вештерката и Стариот Прч ќе се венчаат, Назли и Нико ќе имаат две машки деца (или 3) ама мислам дека две беа и првото изгледа ќе се вика Еге (не сум баш сигурна за името)

13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ќе имаат 2 деца,едно машко и едно женско!

На supergirl22 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.415
    Хахаха се изнасмеав..Доне кога му викаше и ЈАС КЕ ПРЕСТАНАМ ДА ПЕАМ и сите :?: :?: :?:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Хаххахахахаха не е гледав предходно епизодата Наки ко го правеа сунет,гледав денес.Абе смешки живи. :rofl: :rofl: :rofl:
    Иначе ме интересира,што ќе биде со Назли и Нико,ќе имаат ли некој пречки после венчавкава? а и да какви имња ќе имаат деците?

16. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Хаха.. Серијава е ЗАКОН!
    Кога ја гледам неможам да не се насмеам..
    Најјаки ми се старите .. Вештерката и Прчот хахахахаха... :rofl:

17. supergirl22

supergirl22 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    11
    Да, така е, сум згрешила :o
    http://www.youtube.com/watch?v=DRUjgEaSBHY

18. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Не го гледам ова ама пред некој ден вртејќи фатив кога таа Назли го пречекува овој Нико и му вика Добредојде мажу мој бизнисмену се изнасмеав , синхронизацијава е ОМГ хахахаха

19. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Еве ви неколку сликички за да видите... :)

Назли со синот :)
    download/file.php?mode=view&id=76607&sid=EqTkVwzsS95Zh3SJi0McI0stdLJmAkTY

Нико и Назли со синот ;)
    download/file.php?mode=view&id=76608&sid=EqTkVwzsS95Zh3SJi0McI0stdLJmAkTY

Еве една сликичка со целото семејство.Ако ве интеерсира видете ја керкиќката што ќе ја имаат. ;)

download/file.php?mode=view&id=76609&sid=EqTkVwzsS95Zh3SJi0McI0stdLJmAkTY ;)

Прикачени фајлови:

20. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Секоја чест за филмот редовно го гледам и се газам од смеење кој од кој поголема будала