Леле кога овој Рушен наместо крадецот, со ташната го удри Караман во фацата се мочнав од смеење. И после кога Океш и Кадир им рекоа на Хајрие и Ана дека помагаат за развој на туризмот на Турција.
Лелеее глупости живи оваа Назли само се лути за нешто. Барем да разговараше со Нико за весникот, а не одма се здраво за готово се сфаќа. Само и помага на Ефтелија во плановите.
Леле леле овој Караман како игра. Рацете во вис и се врти лево-десно . А Рушен па... Абе се мочам дома од овие, толку смотани фаци имаат . Има да биде интересно утре со бебето
Лелеее понекогаш колку се прави оваа Назли.Го виде весникот и оппп-готовоо е... Абре што и?!? Го виде со една девојка како се смешкаат и опаа ихаа -готовоо билоо тој ја изневерувал.Морее еј прибери сеееееее дали го виде каде што се бакнуваат или каде што се смешкаат?Ајде да се бакнуваа во во устаа да речеш тогаш амаа сега мориии.... Паа и нормалноо после од мн изведвење 2 месеци поранооо ќе се пораќаш... И ајде сега оставај го и усреќиааа Етелиа,нека си ја постигне таа целтаа,мори мисли малце...
не мислите дека овие семејството на Назли малку претеруваат? сунет да направел, па олово, па ова, па она.... некако мајка му и татко му на Нико ми се потолерантни....и тие можеа да бараат Назли да стане христијанка....ама не... инаку, најдобар лик од серијава ми е тетката на Нико, мислам Катина се викаше
А нели Назли си отиде од кај Нико и во летот за Газиантеп, се пораѓа? Е па после ќе се смират или што ќе се случи?
Инаку серијава е за премалување.Ја гледав затоа што ми е интересна а кога ја гледам се скапувам од смееење...
Стариот Прч и Лошата Вештерка download/file.php?mode=view&id=76726&sid=YIsNcVMe8fJGoaIll8x9jndJhhm00Z34
Да, глумел. Сега видов во неговата биографија. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lker_Aksum Џафер Ага се викал.