Назли е една разгалена мамина/татина лепотица која никогаш нема да може да стои на свои ноѕе, секогаш ќе бара да се „потпре“ некому. Најде жртва - Нико па сега ќе го изачува. Му се чудам на Нико, Назли е убава, ама имат милијарди жени па не се сите како Назли-лигушки... Ги претера сите граници па кога ќе почне да зборува..
Абе Назли мене во последно време ептен ме нервира.Па јака му душа на оној Нико како ја трпи????Јас да бев на негово место одма швалерка ќе си фатев..... Spoiler .При крајот нема да биде интересно затоа што воопшто нема да личи на КОМЕДИЈА туку на ТРАГЕДИЈА.Назли ќе се разболи од леукемија а Нико ќе падне од тераса и ќе го изгуби памтењето,така да тогаш умре комедијата..Незнам зошто така го направиле... ..Катина ќе се венча со Хикмет и ќе го заборави Салих а Нико и Назли ќе имаат уште едно дете тоа ќе биде женско..
Кога ја гледам,кога не.. Најмногу се смеам кога ќе се викни по онај како ли беше Аха ми текна Окешшш .. A старине се интересни кога се навредуват Стара вешетрка и стар прчу
Грците победија Не ја гледав цела епизода ама колку што фатив Ефтерија му се смееше на стариот му викаше дека ги згазиле a тој се нервираше
па многу јасно кога даде 1 милион евра секако дека ке победат дури почнува да ме нервира ова карањево само аман веќеееее...
Јас Рушен го мислев глупав ама излезе генијалец.Современ бил пустиот ..А Назли неможам повеќе да ја поднесам,права лигушка е.Моментот кога за крштевката рече ХОРОР Е ДА МУ НАПРАВИМЕ КРШТЕВКА НА ЕГЕ!Па оваа е глупава страчка изгледа не знае што значи ХОРОР..Хорор е сунетот да му го сечат пипето, а не крштевката.Па и да му направеа крштевка,не ќе и се сронеше бисерот?Ја гледаат таму како принцеза па уште јаде гомна.Арно се прибра кај богати иначе баклави ќе праеше.Од серијата најинтересни ми се Мемик и Ефтелија и заради нив ја гледам серијава.А Елени правилно постапи што го напушти Ставро.Наполнал 50 години уште по мама трча Мамо,мајко,мамичке..Незнам зошто земал жена воопшто? Сега ќе биде интересно ако треба Назли да живее некое време со свекрва.
Назли и Нико веќе ме нервираат и немоожам да ги поднесам,многу ми се лигави,абе ептем.А посебно Назли колку ми е лигава,кога зборува абе какоо ги прчи уснине...