На турски поарно зборува.А оваа шо ја синхронизира збора ко пуфле некое и мене ми се повраќа кога ја слушам.
Серијава на турски ја зирнав и нема благе везе од комедија. Нема врска со комедија!! Кој сака да види ја има и на алсат на турски па зирнете ќе видите. Не ја гледам ама бидејки сум деновиве на одмор, ја зирнав малку и не можам да ја трпам како се дерат овие со синхронизацијата. Одвратно нешто. Нема ни европски унии спомнување ни глупости !!!
Спојлер Абе тоа е.Сега баш гледам еве Назли ќе ја киднапираат со Еге,глупости во боја.Ова ако е комедија јас ќе се фрлам од 4ти спрат
Не гледам турски серии, но мајка ми ме зарази со оваа. Таа постојано ја прати па почнав и јас со неа. Ја гледам бидејќи ми е интересно и смешно. Не е како другите стандардни серии со убивање, киднапирање и слично. Најсмешна ми е Назире како се смее, Рушен кога се кара, Ефтелија и Мемик, Мустафа Џан- Мусти детето за се е криво, а пак близначките срциња ми се...ептен слатки. Назли е многу убава, но многу тврдоглава се сака по нејзино да е, а Нико сирот многу ја сака и се прави само таа да биде задоволна.
Ми се одмили серијава. 1. Патетичните Нико и Назли 2. Дерењето на Караман кое ми оди на нерви 3. Веќе се открива крајот 4. Полека се губи хумористичноста...
Подобро би ги гледала дебилните Кардашијанс , барем ќе плакнам очи на луксуз него да слушам дерење на Ѓокица Лукаревски (Караман).
Стварно е така.. 1.Нико и Назли ја претеруваат максимално....Назли па да не зборам поодвратно створење немам видено..глупа кретенка...Единствени ликови кои ги почитувам таму се :Ставрос,Елени и Катина..Ова Турциве како се преставени максимално дебилно..животни од зоолошка не им се рамни..Па и тој Рушен..дебил бе ,нема поглупо створење од него...Никаква сталоженост,хармонија,само дерење и дерење и дерење..Ми се смачи од нив више.. 2.Сихронизацијата е -0..Тоа дерењето на Караман буши уши... 3.Да,крајот уште сега се гледа и 4.Не полека..нема веќе ништо хумористично..освен Назире :geek: .. Ептен глупа серија
Спојлер Назли ќе добие леукемија,Нико ќе го фрлат од тераса и ќе го изгуби памтењето,потоа Назли и Еге ќе ги киднапира една Есра..Врати некоја страница наназад ќе видиш
Леле, сега ги разбирам Нико и Назли дека сакаат да останат малку сами. Нивнава куќа стана како прибиралиште за „очајни во љубовта“.
Катастрофа. Баш си е интересна серијава, незнам зашо на крај вака ќе испадне. Е, а Елени и Ставро ќе се смират?