Спојлер Назли ке роди уште едно дете и тоа во брод едно во авион другото во брод женско ке биде Нико ке падне и ке биде во болница ке го изгуби сеќавањето ама после пак ке му се врати Назли ке има рак ке и падне косата многу долго во болница ке оди и се резултатите нема да бидат добри на крај ке се излечи во последната епизода ке слават во брод а за другите ликови Грчката вештерка и стариот прч ке се венчаат мислев на Ефтелија и Мемик потоа Кадир и Стела нели ке се венчаат ама ке се разведат некоја друга ке земе а Катина ке се венча за тој (не знам како се вика) тој со кој се гледаше сега и сакаше да замине на патување со него
Серијава ми е многу интересна и смешна, но може некој да ме потсети што има играно Мемик во Величествениот и некоја слика да стави од Мемик како лик од серијата Величествениот
Нико и Назли никако сами да останат кутрите.....И во хотел договорија ама онаа страчкана Назире ќе им расипе се. А Елени и Катина најјаки ми беа вечерва со пиењето и на грчки кога почнаа да пеат.. Ја обожаавам Елени незнам зошто ..Ставро е супер! а и Ефтелија со Мемик а и Фериде и Караман исто.А од младиве би ги издвоила Рушен,Нико и Кадир..Другите ми се ептен лигави а најлигавата е Назли дури и лиги и течат
Не,не,не ми се верува..Ги жалам Нико и Назли..греота се бе...И у хотел не можат заедно да бидат ..онаа глупачана назире,мислеше дека Нико ја вара назли со друга и го следеше.па после Нико си го доби ќутекот со ташна по глава.Иначе од сите најмногу ги сакам Катина и Ставро..Многу се интелегентни и интересни..И ради нив ја гледам серијата Иначе некој да не знае дали ќе се разведат Доне и Хамит и Рушен и Назире?
Луѓе да не знае некој шо ќе се случи со Доне и Хамит? ептен сакам да останат заедно, ама како шо гледам Хамит го нема во следните епизоди
Абе лигави не лигави нив тоа им е работа мислите тие сакаат да се лигушат. Мораат за да си ги земат паричките.
Нај интересноо ми е кога Мустафа Џан вика:„Ајдееее“ Амаа како го кажувааа влечкајчи се и смешно.... Инаку Назли и Нико....УУууу Пак тогаш кога останаа сами демек оваа како беше нашлаканаа со кармиништаа....Лелеејјј... Напрајтее брее малку реалност во филмов,разбирам прават смешкии амаа некогаш заа А дали оваа епизода помина или не?ако поомина некој од вас нека ми даде линк !?!
^ Помина ова беше кога беше натпреварот Грција - Турција. Еве ја епизодата само нема превод. www.youtube.com/watch?v=5mxp5tPxtWc