Нико го жалам..Буквално го жалам..не да заслужува подобра него најдобрата ја заслужува...Алал да му е многу ми е интересен(се што не ќе направи за љубов) само малце море малце поише ми е глупичок шо толку и попушта на таа глупачата со кривите фаци и кривата муцка ... Караман,Караман е напорен веќе...Не сфаќа шали,незнае да се зеза,нонстоп го понижува синот,има некои назадни сфаќања Фериде со тоа фамозното МАЈКА..дури и маж и така си го нарекува бе ... Назире глупача тешка,ни возачка има,а уште помалку знае кола да вози,а си бара црвена кола..Грев... Назли да ми е до мене ќе и мавам шамари,чврги и боксови на секоја секунда до толку ми е одвратна ... Мустафа-Џан ми е душиче кое нон-стоп ги трпи омалажувањата од сестрите и родителите па и од зетот...Само дедо му го разбира...Башка напиња со таа Зехра Океш интересен ми е..Праведлив ,ама како се однесува со син му(ко да е 10 годишен)го навредува,он му решава што да прави Ефтелија ми беше одвратна ама сега ми е слатка,ептен ми е срцкаска ваква заљубена Исти и Мемик..Душа од човек е Кадир ми ептен добар и наивен..Ама ми смета што им дозволува на родителите да му се мешаат во животот... Рушен е дебилче ,кое за ништо не го бива... Од Џелаир ми се гади..Целиот е одвратен... Рабије не е и толку лоша,баш напротив на интересна особа ми личи Од сите највеќе ги сакам(море обожавам) Катина,Ставро,Елени,Кадир и Нико
колку само глупо ги синхтонизираат нашиве тоа е чудо значи стварно се за никадеее... што ја нападнавте толку Назли вие да си го фатите мажот во положба како она што го фати нико со есра , или да искочи слика во весник... оооо ќе избие трета светска а не па да се налутите .. најреално и не само вие туку сите... Како и да е претеруваат мн глупо синхтонизираат..
Назли претера и она танцуваше со тој со коњскиот реп...+ она се изнервира кога Нико правеше моабет со таа жената со бебето...Зар не е свесна колку тој ја сака и све што не направи за нејзе..Е затоа ја напаѓаме
Почнав да ја гледам серијата мислам пред 3 недели и од тогаш нонстоп се смеам како луда Комедија има колку сакаш баш еднаш случајно ја видов на алсат на турски и не беше баш толку смешно а со синхронизацијава е кај кај посмешно првпат и ја да кажам ДА за синхронизација оти овие нашиве ептен се внесуваат во синхронизирањето и затоа ми е смешно али стварно се добри. Стар прчу-Вештерке парот ми се нај нај ноу комент за нив Ве сакам стари дртала само терајте така Караман-Фериде и тие ми се добри у секоја работа и што треба и што не треба пикаат нос и затоа ми се смешни поготово кога овој ќе и се дере и ја вика Феридееееееее! и кога ќе почне да урла по сите низ куќата се смеам на цел глас поготово со Рушен кога ќе се фати оф оф... Рушен-Назире имам едни комшии исти како нив - прости, смешни, се караат од време на време ама па и многу се сакаат (само што комшиите имаат три машки деца) планот на Рушен дека е демек у депресивна фаза беше интересен ама го фатија Џелаир-Рабије овој пар заедно со Мемик и Ефтелија ми се омилени. Овој Џелаир што безобразно стариште бил ама ако јас го сакам таков па уште кога ќе провоцира многу е јак! И Рабије е многу интересантна особа за гледање многу и она ме смее. Ставро-Елени претежно добри ми се. Обичен брачен пар Катина-тетката Она е една од најдобрите ликови Кадир-Стела оваа не ми се допаѓа за него многу повеќе сакав Ана кога беше со него. Кадир најсмешен ми беше со тоа неговото шур шур Ана и кога сакаше да се фрли од камени мост. Океш-Хајрие Супер пар и тие се смешни поготово Оќеш кога ќе почне да се дере по Кадир “магаре едно“ Нико-Назли е тоа има да го кажам за нив затоа што она е ГЛУПАЧА НА КУБЕН а тој е ГЛУПАК ЗАТОА ШТО И ОДИ ПО ЌЕИФ
Ахх бе Нико убав мој не,бе не заслужуваш една сељанка тоа да ти го прави,не.Те жалам. Иначе да,и јас мн го засакв Мемик ефенди (стариот прч ),мн ми е интересен.Ехх да ми беше мене дедо..
Спојлер Па изгледа така ќе биде, според она што го имаат пишано некои феминки тука. Ама важно кола и купи! Тукууууу Спојлер кога ќе се разделат ќе си ја земе Кадир или Стела колата?
Уф, уф што се израдував кога го слушнаа Рушен паразитот што збори со Хамид на телефон Море јас Караман да бев, на клоци тој Хамит, растурач на куќи би го набркала, па нека му ја мисли. Овој лебот му го дава и нему и на Доне, а тој куќа му растура зад грб. Мада таквиот избор не ме ни чуди од некој со интелигенција како на Назире, дебилчето. Уште една работа кај Назире ме нервира. Кога нејзините ќе се испокараат со Назли, оваа наместо да ја одбрани, се умилкува како маче, божем повеќе поени ќе добие. А и завидлива е. Кога и` купија кола на Стела, пукна од љубомора, а кутрата што да каже, ни свадба не направија, како да е туѓинче, како само се понашаат со неа а на оваа и мажот и` го прибраа дома, уште да се буни...мореее.... Назли ме нервира и стварно не знам зашто Нико толку ја трпи. Згора на тоа, на секое недоразбирање „Мамааа!“ разгалена, разгалена до бескрај. Ако не моеш да си ги решиш проблемите без мама, што си се мажела мори кокошко?
Мене најинтересен ми е дедо Мемик. А и само он го брани неговиот внук Мустафа-Џан овие сите само го омаловажуваат. Најсмешен ми беше кога им помагаше на Мустафа и на зетот Рушен писмо да напишат прав љубовџија е. Многу ме потсеќа на дедо ми.
Мене почна да ме нервират серијава.Едноставно неподносливо ми стана семејството на Назли.Боже Господе во 21 век живееме а тие уште се однесуват како да живееме два векови поназад.Единстевн човек од тоа семејство што го почитувам е Кереман.Кутриот тој,тешко нему со онаква жена.Свака му част,како може да е трпи.Назли и таа ме нервира,разгалено девојче,за секое недоразбирање одма мама! Па девојко ако веќе си решила да си во брак и се сметаш дека си спремна за тоа,проблемите треба да си ги решаваш сама а не мама. Кутар Нико,го жалам најискрено.За секоја девојка што ќе го видит Назли мислит дека му е љубовница. Ајде тоа,се трпит некако.Ама и семејствово од Нико е должно да ги трпит пробелмиве на Баклаџииве .Не им лесно,не. Истотака и Стела,ми е жал за неа.Тој Океш никако несака да прифати дека му е сна.И ме нервира Океш кога ќе почне да му вика на Кадир,магаре и да го тегне за уши,па не е дете од 5 години,не доликува едноставно. Ако продолжам да е гледам серијава единствена причина ќе бидат грците.Многу ми се позитивни посебно Ставро и Катина.
Значи оваа страчката искривена Назли многу ме нервира во последно време..На секоја кавга ги пакова куферите или пак ќе се јави кај мама да се пожали,се понаша како некое бебе..Зошто се мажеше воопшто кокошко една????Нико да не ја земеше ќе требаше да се земе со Кадир и баклави да прави по цел ден а кај Нико дома по цел си ја држи(знаете на што мислам)и пак не го почитува Нико.Јака му душа на Нико со ваква психопатка.Па кога ќе ги искриви муцките А вака на изглед симпатична е убавка е ама мее нервирааа,се лигавии .....Едноставно замислува дека цел свет се врти околу неа,размазена е..Серијата ја гледам заради старата вештерка и стариот прч.Комедијата полека умира.Не е веќе интересно,за жал. За Стела ми е жал затоа што Океш така да се однесува со неа,како да е најдена на улица. А оваа Есра ми е нешто сомнителна,мислам дека оваа ќе ја киднапира Назли со Еге заедно
Епа вака: -Фериде -се пика каде штоо не треба и постојаноо во се и сешто се меша.И кога беа на доктор не го остави на Рушен за зборвит,тааа на се капаче да стави,дане не стигне таа. -Караман -само да вика ,да се дере,и да се меша секадде. -Ефтелијаа -и самите знаетее колку е само лоша. -Мемик -интереесен ми е кога беа за Нова Година кај Назли зошто не ја зедоа и Назире и Рушен.Таа не е керка на фериде и Караман?!Нивна е...Амма....Зошто пак Назли не си ја повика сеста и? Зоштоо вака на Назире ја клоцаат? Зошто тие да одат кај Океш и Хајрие,не се нивни деца... Зоштоо не ја почитуваат и Назире? Аман векее.... Есра ожно е да е пратена од Ефтелија?
Ефтелија лоша? Има добра душа, ама го крие со нејзиното однесување, а и служи како маска. Слободно можам да кажам дека Назли е полоша од Ефтелија. Испод мира триста вира. Ефтелија не си го покажала вистинското лице, се крие под лошотијата, иако е многу добра бабичка, сигурна сум. Не постојат лоши баби, кој би сакал да му наштети на своето внуче? Добро постојат, ама ретки се, веќе ако се работи за интерес, ама старите мислат дека секогаш се во право па не попуштаат кога грешат. И убаво ќе направеше ако го спасеше Нико од онаа шутрачка.
серијава ја поштуем фино лепо ради нико и се согласувам со Glossy-girl ефтелија си е добра назли е полоша и пољубоморна од ефтелија неможам да ја поднесам назли како љубомори и ја криви устата оној што се ожени со мајка му на рушен тој стариот кога ќе се насмее Тоа веѓите кога ќе му забегаат нагоре и очите ко на кинез коа ќе му се напраат оној океш со бишката на вратот фериде и нејзиното мајка мајка мајка мајка више ми се мајчоса онаа назире со тоа суратот кога ќе напраи некоја фацка само ради нико ја гледам
Ефтелија воопшто не е лоша...Нема врска баш е мила...Ја крие својата добрина со маска...баш е фина... Мемик е заљубен до уши,душичка...Срцка ми е некако...Ептен ми се пар со Ефтелија Океш би го тепала со незнам што...Одвратен ми е.. Назире колку ми е грда..Аууу ќе повратамм...Уште ова и фалеше да згази човек...Не е нормална еј и тоа Џелаир е..Ииии ..Ќе умре тој гадот..Иначе најбоља беше реакцијата на Мемик,кога дозна дека го згазиле Џелаирчо Назли лигушка глупава за ништо не ја бива,само да плаче и да љубомири... Караман е идиотиште невидено...Само да се закара...Незнае како пораснат маж да размислува...Одма се дере,мора да се искаже-да се искара... Фериде со тоа мајка на глаа ми се качи...Одвратна ми е за слушање Мустафа-Џан-Само два збора за него...Гомно-превртливо... Кадир ми е душичка...Се му е забрането,треба да го слуша татко му тој со ГУШИШТЕТО... Нико..Ма немам зборови за него...Колку е добар,мил,убав...Срце е бе Катина ми е душа од жена...Ја обожавам.. Ставро е добар човек,не се закарува како оној дебилон Караман. Елени е исто така мила и добра... Хикмет уште го немам запознато добро но ми делува на добар човек,а таа ќерка му ќе ја тепам..Иначе да не знаете дали она му прати писмо на татко и ко демек од Катина е???