Браво за Кадир и исправната одлука. Секогаш нема да го слуша татко му и не е тој магаре за него, веќе е пораснат не треба онака да се однесува со него. Ќе си најде работа, ќе си заработува, ќе се пресели и ќе има за одгледување на сопругата.
океш има да го тепам преку телевизор се понаша кон кадир како кон стока го тегне за уши го нарекува магаре воопшто не ми се допаѓа што така го изградиле ликот на океш му сметаше што и купи кола на стела па сеа што и купи и прстен па зошто да не ,и не и направија ни свадба си заслужува ефтелија и мемик се заљубени до уши ко гулапчиња си се
Аман не се соживујте ве мола, да не ја напрајме темава ко Величествениот и да бидеме прогласени за султанки туку како робинки! Пишувајте ама не на секој пост анализа за членот и тепање за не. И не се поздравујте во СП зет-домазетовци, ве мола.
Да имаш татко како Океш = поарно без татко да си растел...па ем тој си го користи синот како ефтина работна сила, ем му префрла кај мене си ова, она. Се расплакав вчера кога викаше дека не видел ни детство ни игри од тој дуќан и од тој негов алчен татко
Охх оваа Назли у пакет со татко,и Џелаирчо па Океш може со нив ми иде да ги исецкам на делчиња и да ги дадам на кутрето мое да ги изеде ,значи толку ми идат на нерви. Леле а она детено ушите да му ги откорнеш,брееееееееееј се кажува,ама се. Назире и Рушен ми се циркуз.Се утепав од смеење кога ја учеше да вози,ама до толку простоќа,ако ајде,ке се научи Сватовите се добри луџе,и бабата е добра,ама лоша се праи Нико ..... Онаа мајка му на Рушен,простача невидена ми иде да ја здробам Фериде - циркуз беа тогаш со онаа Хајрие со пилингот.Се утепав од смеење.
Порано ми беше криво за Нико и Назли кога раскинуваа,кога неможеа да се венчаат ради старите,кога сите беа против нив,а сега баш сакам прчот и вештерката да успееа да им ја уништат врската...Лоша сум знам,ама ни органски ни неоргански неможам да ја поднесам лиглана бидејќи Нико заслужува боља!
Стварно! Баш е кретенка оваа Назли, не ја сакам Ефтелија, ама со кое право се лути што му зборува грчки на бебето? Малечко било. Па што! Ај сега нека му зборуваат грчки, а кога ќе порасне турски,м?! Лигла, сака се по нејзино да е. Во хотел ќе спиела бре бре. Се знае бе, си се омажила и треба кај мажот да си одиш, треба да е среќна што воопшто и живееја во Истамбул. Уфффф, морам да кажам, дефинитивно сум на страна на Грците во серијава.
Абе Ефтелија им претиле грци по куќата,абе сттара вештеркоо разбери веќе еднаш дека сами треба да се снаоааѓат лушетоо мориии...
Jас пошто не можам да ја гледам, на Jутуб си глеав прееска малце, сега не разбирам Tурски, ама па и од коментариве нешто си читкам па во тек сум инаку, Hазли добро утро, тежок идиот е таа бре . во иднина видов, о Спојлер наа EсрA ќе и покаже некои слики кај што се гушка со Hико, и оваа одма носот дигнат до небесата, ќе се спакува и кај фериде одма, мислам ало ко некое дете просто, сељанка, да не беше нико ќе си скапуваше во газиантеп со баклавите, ко принцеза ја гледаат, а не дека заслужила нешто A Eфтерија многу ќе се смени
^ Ништо негативен испаднал тестот. Хахаха мада и мислам дека немаа да имаат машко дете Иначе баба Ефтелија е многу добра бабичка,ама тоа го крие некаде длабоко во неа.Инаку ептен ми се срцки со дедо Мемик
Anna-Banana баш така...Душички се..Ме нервира онаа Назли...Никој не слуша кога ќе го крене носот оди спушти и го, тешко на Нико... Премногу ми се интересни Караман и Фериде..Секогаш идат да се караат кога се ке се среди..Се изнасмеав кога во авионот планираа што ке му речат на Нико... Јаки се нема шо!
единствена серија која може да ме насмее секогаш.иначе не ја пратаам редовно онака кога ќе фатам гледаам амааа се смејааам до бесвест