1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зет - Домазет

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 29 мај 2012.

1. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Каква Стела, каква Ајшел |( Кадир само еднаш успеал да најде убавица како Ана ептен убава девојка е и мила и све а башка и убаво пее ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=_Kt80sf_DA4

Прикачени фајлови:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Абрее каква Ајшел ,каква Ана.
    Стела си е Ок,амаа оваа Ајшелл е грозотаааа бе,ми се :puke: :puke: :puke: А пак Анаа какоо ги прчеше уснине... :puke: :puke: :puke:
    Ама сепак мислам дека Кадир ке ја сотави на Стела поради тоа што нема да забремени ,а баш ке ми е мило ако забремени.

Инаку кога мемик ке се земе вештерката неговите пријатели поради тоаа што се зел со неа ке го киднапираат. :devil:

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Многу е досадно и глупо.
    Секој пат им попречува нешто помеѓу „љубовта“ на Гркот и Турчинката.
    А нели никој немаше да ги спречи, нели се секаат?
    Назли е идиотка... наместо да биде паметна и да размислува логично, таа развод ќе барала, е добро де оди барај, пушти и на Ез(с)ра нека си ја исполнит целта. Прстачка бе, лигла.
    Секако дека мајката ќе ти помогнит ако имаш проблеми, ама ова е претерано. Едно, две оди кај мама. Па не може тоа така. :| :envy:

НЕ ЈА ГЛЕДАМ ПОВЕЌЕ

4. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Да пуштиме абер до екипата да и го чуваат спакуван на Назли куферот,да не се мачи девојчето секоја епизода да се пакува.

На Alesii, Glossy-girl, Smurfette.M и 3 други им се допаѓа ова.
  5. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    (Во авион Караман и жена му)
    Таа:Абе Караман што ќе им кажаш?
    Караман:Аманетот што ви го дадовме не го чувате.
    Така нешто беше
    Таа:Браво Караман.
    Таа што да им каже
    Кој си бе ти?
    Караман:Јас?
    Таа:Не бе. Кој си бе ти Нико да и го скршиш срцето на ќерка ми?

:D :D :D

На lolita97 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Ама искрено, колку и да ја мразам Фериде, ја разбирав коа и` се налути на Назли. Па се знае, мајка секогаш е пристрасна во вакви ситуации и секад ќе си го брани чедото. У меџувремену они се смириле и родителиве праат тотални будали од себе, а оваа им се смешка „Ама мене убаво ми е со Нико“ :punch:

А за Есра, донекаде и Нико си е крив. Знае што љубоморштија е жена му и требаше уште тогаш се` да и` каже и да ја предупреди дека оваа е психички лабилна и дека го дочекала дотерана и дека го излажала. Тоа на Катина шо и` го збореше, требаше да и` го каже на Назли.

На cresa-jagoda и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  7. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Оваа Назли колку ми е само одвратна,лигава.
    Мамина маза,за една караница трчи у Турција,мочла некоја.

Жал ми е за Рушен и Кадир искрено,сироти.Му поверуваа на оној :wasntme:

8. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Леле стварно, еј. И мене :worried:. Ај ќе се снајдат тие некако, го можат тоа. Ваљда нема Кадир да се врати пак кај татко му и пак да го вика магаре, а Рушен кај Караман да го третира како мало дете :D.

Иначе Нико и Назли ќе се смират или стварно оваа ќе се разведе од Нико? |(
    Оваа Есра стварно ме изнервира, прво му вика на Нико дојди испив кутија со апчиња, после и вика на Назли зарем таква лага ти кажа Нико за да дојде кај мене(нешто у таа смисла)? :^) Опасна била бе таа.За Назли не ми е жал што така и рече, се виде дека нема доверба во Нико и одма поверува во нејзините лаги. Боже, им верува на сите, а на тој што го сака не. Жал ми падна за Нико затоа што толку многу ја сака, а таа не му верува и мисли дека стварно ја сака Есра :x, па во право си се луѓево кога и кажуваат дека ова не е туку-така лесно ајде ќе се разведам, треба убав моабет да се направи. :!: Ајде ќе видиме што ќе се случи, хахах. А овие Ефтелија и Мемик срцки ми се :inlove:, не знам зошто Караман и Ставро не им дозволуваат да се сакаат :D.
    Иначе да не знае некој Кадир и Стела што ќе направат? :wasntme:

9. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    A кој е тој ?Да не игра некоја игра овој Караман или Океш?Што е тој од кај се појави сега? :^)

10. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Назли е најпокварено и најлигаво суштество кое што сум го видела досега!!!! :@ :@ :@ :@ Ја замразив ама ептен. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Стварно ај нека каже некој ако знае што ќе се случи со Кадир и Рушен?
    Па жал ми е, само што се снајдоа и малку од малку на свои нозе застанаа, сега ова да им се случи... :( Не сакам да се вратат во дуќаните, посебно не сакам Рушен кај Караман да се врати, сакам да си продолжат со бизнисот. :$ :D
    А за Назли ноу комент, овца една, како да не се сеќава што се правеше Нико за неа, зарем тоа толку лесно се фрла во вода. Значи колку е лесна на памет секој може да ја излаже. Па каков е тој брак, без разговор без ништо си оди кај мама и веднаш се разведува?! :?:

12. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Назли ко си глупава трпи.
    Нека ми ти го земит оваа Езра Нико,смотана една.
    А туку ме интересира дали Стела и Кадир ќе имаат дете?

13. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Глупа е серијава...И тоа ептен..
    Назли мене да ми е дома и така да ми се лигави,ќе и мавам бокс на секое :lol: ..Уствари не ќе и направам модрици па ќе ме пријави,затоа ќе ја корнам за коса :rofl: Него остај тоа на Нико како не му се здосади и од нејзе па и од нејзините досадни и зајадливи родители...Се нервирам што морам да признаам,ама од што ми се толку одбивни Турците во серијава сум од страна на (нашиот јужен сосед) :P

14. M.arija

M.arija Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2012
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    268
    Баш ми се свиѓа серијата, интересна е :)

15. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Овој Мустафа Џан лелеј каков кодош е .Наа сите гиии издаава и со тоа мисли дека ке добиее повеке џепарлак,пари ,подароци.... |( :devil:
    А пак овој Нико,кога Егее седешее Назли му вика забележи нешто кај нашиот син а тој вика „Што?Си му ја скратила косата?“
    Глупчоооо каква коса кога детето нема уште ни 5 прамења,коса.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

16. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    Може некој да ми ја каже причината зошто Кадир и Ана не се заедно?Сигурно сум ја пропуштила таа епизода :D

17. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Мислам дека ќе немат,имаше некој напишано дека и Стела ќе го остави и ќе се земе со друга :?: не сум сигурна :!:

18. MorgaNa

MorgaNa Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    11

Со друга :^) :lol: :lol:

19. analia13

analia13 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    31
    /488242_393020504097668_1331203757_n.jpg[/img][/spoiler]

Исто така уште една:
    Назли ке биде многу болна а и ке има леукемија многу тешка болест но на крајот ке се излечи...
    [/quote]

речиси во сите серии има по некој болен од леукемија тоа е затоашто во Турција медицината е многу напредната и речиси сите се лечат од таквите болести :)

20. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    хахаха колку сте се размиабетиле за серијава.. а јас се чудам како може да ви се интересни овие глупости?? Филм без никаква содржина.. трчи ваму - трчи онаму. Викотници - недај боже еден ден да си во таква куќа, дефинитивно полудуваш.

На Glossy-girl и Alesii им се допаѓа ова.