Каква Стела, каква Ајшел Кадир само еднаш успеал да најде убавица како Ана ептен убава девојка е и мила и све а башка и убаво пее https://www.youtube.com/watch?v=_Kt80sf_DA4
Абрее каква Ајшел ,каква Ана. Стела си е Ок,амаа оваа Ајшелл е грозотаааа бе,ми се А пак Анаа какоо ги прчеше уснине... Ама сепак мислам дека Кадир ке ја сотави на Стела поради тоа што нема да забремени ,а баш ке ми е мило ако забремени. Инаку кога мемик ке се земе вештерката неговите пријатели поради тоаа што се зел со неа ке го киднапираат.
Многу е досадно и глупо. Секој пат им попречува нешто помеѓу „љубовта“ на Гркот и Турчинката. А нели никој немаше да ги спречи, нели се секаат? Назли е идиотка... наместо да биде паметна и да размислува логично, таа развод ќе барала, е добро де оди барај, пушти и на Ез(с)ра нека си ја исполнит целта. Прстачка бе, лигла. Секако дека мајката ќе ти помогнит ако имаш проблеми, ама ова е претерано. Едно, две оди кај мама. Па не може тоа така. НЕ ЈА ГЛЕДАМ ПОВЕЌЕ
Да пуштиме абер до екипата да и го чуваат спакуван на Назли куферот,да не се мачи девојчето секоја епизода да се пакува.
(Во авион Караман и жена му) Таа:Абе Караман што ќе им кажаш? Караман:Аманетот што ви го дадовме не го чувате. Спојлер Така нешто беше Таа:Браво Караман. Спојлер Таа што да им каже Кој си бе ти? Караман:Јас? Таа:Не бе. Кој си бе ти Нико да и го скршиш срцето на ќерка ми?
Ама искрено, колку и да ја мразам Фериде, ја разбирав коа и` се налути на Назли. Па се знае, мајка секогаш е пристрасна во вакви ситуации и секад ќе си го брани чедото. У меџувремену они се смириле и родителиве праат тотални будали од себе, а оваа им се смешка „Ама мене убаво ми е со Нико“ А за Есра, донекаде и Нико си е крив. Знае што љубоморштија е жена му и требаше уште тогаш се` да и` каже и да ја предупреди дека оваа е психички лабилна и дека го дочекала дотерана и дека го излажала. Тоа на Катина шо и` го збореше, требаше да и` го каже на Назли.
Оваа Назли колку ми е само одвратна,лигава. Мамина маза,за една караница трчи у Турција,мочла некоја. Жал ми е за Рушен и Кадир искрено,сироти.Му поверуваа на оној
Леле стварно, еј. И мене . Ај ќе се снајдат тие некако, го можат тоа. Ваљда нема Кадир да се врати пак кај татко му и пак да го вика магаре, а Рушен кај Караман да го третира како мало дете . Иначе Нико и Назли ќе се смират или стварно оваа ќе се разведе од Нико? Оваа Есра стварно ме изнервира, прво му вика на Нико дојди испив кутија со апчиња, после и вика на Назли зарем таква лага ти кажа Нико за да дојде кај мене(нешто у таа смисла)? Опасна била бе таа.За Назли не ми е жал што така и рече, се виде дека нема доверба во Нико и одма поверува во нејзините лаги. Боже, им верува на сите, а на тој што го сака не. Жал ми падна за Нико затоа што толку многу ја сака, а таа не му верува и мисли дека стварно ја сака Есра , па во право си се луѓево кога и кажуваат дека ова не е туку-така лесно ајде ќе се разведам, треба убав моабет да се направи. Ајде ќе видиме што ќе се случи, хахах. А овие Ефтелија и Мемик срцки ми се , не знам зошто Караман и Ставро не им дозволуваат да се сакаат . Иначе да не знае некој Кадир и Стела што ќе направат?
Стварно ај нека каже некој ако знае што ќе се случи со Кадир и Рушен? Па жал ми е, само што се снајдоа и малку од малку на свои нозе застанаа, сега ова да им се случи... Не сакам да се вратат во дуќаните, посебно не сакам Рушен кај Караман да се врати, сакам да си продолжат со бизнисот. А за Назли ноу комент, овца една, како да не се сеќава што се правеше Нико за неа, зарем тоа толку лесно се фрла во вода. Значи колку е лесна на памет секој може да ја излаже. Па каков е тој брак, без разговор без ништо си оди кај мама и веднаш се разведува?!
Назли ко си глупава трпи. Нека ми ти го земит оваа Езра Нико,смотана една. А туку ме интересира дали Стела и Кадир ќе имаат дете?
Глупа е серијава...И тоа ептен.. Назли мене да ми е дома и така да ми се лигави,ќе и мавам бокс на секое ..Уствари не ќе и направам модрици па ќе ме пријави,затоа ќе ја корнам за коса Него остај тоа на Нико како не му се здосади и од нејзе па и од нејзините досадни и зајадливи родители...Се нервирам што морам да признаам,ама од што ми се толку одбивни Турците во серијава сум од страна на (нашиот јужен сосед)
Овој Мустафа Џан лелеј каков кодош е .Наа сите гиии издаава и со тоа мисли дека ке добиее повеке џепарлак,пари ,подароци.... А пак овој Нико,кога Егее седешее Назли му вика забележи нешто кај нашиот син а тој вика „Што?Си му ја скратила косата?“ Глупчоооо каква коса кога детето нема уште ни 5 прамења,коса....
Може некој да ми ја каже причината зошто Кадир и Ана не се заедно?Сигурно сум ја пропуштила таа епизода
Спојлер Мислам дека ќе немат,имаше некој напишано дека и Стела ќе го остави и ќе се земе со друга не сум сигурна
/488242_393020504097668_1331203757_n.jpg[/img][/spoiler] Исто така уште една: Спојлер Назли ке биде многу болна а и ке има леукемија многу тешка болест но на крајот ке се излечи... [/quote] речиси во сите серии има по некој болен од леукемија тоа е затоашто во Турција медицината е многу напредната и речиси сите се лечат од таквите болести
хахаха колку сте се размиабетиле за серијава.. а јас се чудам како може да ви се интересни овие глупости?? Филм без никаква содржина.. трчи ваму - трчи онаму. Викотници - недај боже еден ден да си во таква куќа, дефинитивно полудуваш.