Затоа што таа нели е пејачка и му пиша писмо дека не можат веќе да продолжат, дека припаѓаат на различни светови и дека не можат да бидат заедно.
Таа му пиша или тој не сакаше да биде со неа дека е пеачка? Ја тераше да го остави пеењето и да биде со неа, ама таа не го направи тоа така?
Е па не знам ни јас баш како беше , ама знам дека нешто беше се во ред и наеднаш Ана му пиша писмо на Кадир дека не можат да продолжат. Иначе мислам дека не го остави пеењето.
Па нели Кадир бараше Ана да прекине со пеењето и фотосесиите.Таа прво му рече добро ама потоа самата виде дека не може да се откаже од тоа и му напиша писмо во кое вели дека неможе да ја напушти работата и дека си е замината. Така тие прекинуваат со што Ана се враќа изгледа во Грција.
ЛЕЛЕ... многу почна да ме нервира Назли,а пак Нико незнам што и оди по кеиф. Јас да сум на местото на Нико нема да ја трпам.
Ставро: Да повикаме доктор? Караман: Што ќе го викаш, го изедовме свинското. A таа шо ја синхронизира наставничката на Мустафа изглеа ко од хотлајн да ја нашле. Мене дури ми е непријатно коа ја слушам: „ччеетири на квааадрат *воздишка* “... Пуууу, синхронизацијава... Eдно чоече ве поздрави
Караман-првиот Тур4ин кој изел свинско месо хахахахахахах xD Жена му-досадна мие заедно со другарка и.. Стариот пр4 ии Мусти- 4ешитии ахахаххахахахаха ги обожавааам заљубени се до уши.. Гр4ката вештица-ЖЕНА ХИТ алал да и е барем знај да си ги признај грешките.. Кадир ии Стела-заостанати .. Рушен ии Назире-ахахахахахахахахахахахахах супер пар се.. На Нико јака му душа со она Назли претерва =.=' кокошка ц ц ц не сфаќа колку ја сака само се занесва.. КАТИНА МИ Е ОМИЛЕНААА НАЈДОБРА Е ИИ ДУШИ4КА ^^
Ај некој нека каже во спојлер што ќе се случува понатака, колку епизоди има серијава? Секој ден ја глеам и нејќам да заврши, жими се нема ЕДНА досадна епизода, нема. Ефтелија м ие омилена, ја обожавам.
Назли и Нико ми се супер пар, а за последнава расправија меѓу Нико и Назли повеќе е Нико крив зошто не и го кажа истото на Назли што и го кажа на тетка му Катина дека забележал дека Есра е заљубена во него, а исто така требаше да и каже и дека Есра го излажа дека испила кутија апчиња и дека го викнала поради тоа што е заљубена во него, а не Нико ја излажа Назли кога дојде брзата помош дека нема потреба од брза помош бидејќи Есра ги повратила апчињата и потоа била добра немало потреба од брзата помош. Фериде ме пукна со тоа нејзиното МАЈКА МАЈКА на секого му го вика тоа без разлика кој е тоа дали Караман, Хајрие или е некој друг. Ставро и Елени се најдобар пар во серијава. Мемик (стариот прч) и Ефтелија (вештерката) ми се срцки, особено кога тајно разговараат на телефон и кога не им признаваат на останатите дека има нешто меѓу нив. Фериде и Караман си одговараат бидејќи и двајцата се исти само се караат со некого. Назире и Рушен и Кадир и Стела многу ми се некако глупави на секој ако така му веруваат ќе им пропадне дуќанот и што тогаш ќе имаат корист од тоа што отвориле дуќан. А ќерка му на Хикмет ја оправдувам за тоа што го направи бидејќи никој не би сакал да има маќеа и секој на нејзино место би го направил истото. А пак Мехметџан сега се вљуби и во наставничката па дури и другарите во школо ги лаже како таа му била другарка и дека и она исто така била вљубена во него, ахахахахахахаха
Морам да ја пофалам Ефтелија, алал да и е, многу е негувана, па и секогаш уредно дотерана), налакирана(лакот многу ме бендисува) и нашминкана. За своите години добро се држат со Мемик ефенди.
Спојлер Вака Назли ке роди уште едно дете девојче и тоа во брод ке го роди потоа ке ги киднапираат ама ке се спасат па Назли ке има леукемија и ке и падне косата за среќа ке се излечи а од другиве ликови Стела и Кадир ке се разведат ке земе турчинка а Мемик и Ефтелија ке се венчаат и на нивната свадба ке дојде Есра ке дојде и ке сака да пука во Назли ама среќа на Нико ке му зе јават од затвор да му кажат дека избегала и ке ја тргне го тарасата и двајцата ке паднат таа ке умре а Нико ке има амнезија ама пак ке му се врати сеќавањето и Катина и Хикмет ке се венчаат вака малку измешано ти ги кажав ама тоа е најважното друго не ми текнува
^А колку епизоди има серијава? Само толку ли е до крај? Аман бе Назли едното дете у авион, другото у брод... еххх сите деца така да се раѓаа... кај ли ќе им беше крајот.
де бе колку дешавки ќе има, сериозни за серијава (тоа со леукемија,киднапирањето,пукањето), да не ја укакаат серијава или ќе си биде пак смешна?
Колку ме нервираат Назире и Рушен го зафркаваат Мустафаџан одма го кажат на Караман и Фериде а несакаат тој да каже за Мемик што го натераа да потпише баш ке ми биде мило ако ги каже
дали можете да ми ја раскажете вчерешната епизода што се деси не го гледав бев излеена а исто иденес бев на плажа :/ ве молам... некој ? иначе го чекам да почне