1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зет - Домазет

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од dragan4eDR, 29 мај 2012.

1. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Затоа што таа нели е пејачка и му пиша писмо дека не можат веќе да продолжат, дека припаѓаат на различни светови и дека не можат да бидат заедно. :)

На My.Cloud му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Таа му пиша или тој не сакаше да биде со неа дека е пеачка? Ја тераше да го остави пеењето и да биде со неа, ама таа не го направи тоа така?

3. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Е па не знам ни јас баш како беше :D, ама знам дека нешто беше се во ред и наеднаш Ана му пиша писмо на Кадир дека не можат да продолжат. :worried: Иначе мислам дека не го остави пеењето.

4. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Па нели Кадир бараше Ана да прекине со пеењето и фотосесиите.Таа прво му рече добро ама потоа самата виде дека не може да се откаже од тоа и му напиша писмо во кое вели дека неможе да ја напушти работата и дека си е замината. Така тие прекинуваат со што Ана се враќа изгледа во Грција.

5. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    348
    ЛЕЛЕ... многу почна да ме нервира Назли,а пак Нико незнам што и оди по кеиф.
    Јас да сум на местото на Нико нема да ја трпам.

6. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    ја сакам серијата.......а нико напросто го обожавам многу е сладоооок <333333

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Ставро: Да повикаме доктор?
    Караман: Што ќе го викаш, го изедовме свинското. :D

A таа шо ја синхронизира наставничката на Мустафа изглеа ко од хотлајн да ја нашле. Мене дури ми е непријатно коа ја слушам: „ччеетири на квааадрат *воздишка* “... Пуууу, синхронизацијава...

Eдно чоече ве поздрави

На dragan4eDR му/ѝ се допаѓа ова.
  8. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.277
    Караман-првиот Тур4ин кој изел свинско месо хахахахахахах xD :rofl:
    Жена му-досадна мие заедно со другарка и..
    Стариот пр4 ии Мусти- 4ешитии ахахаххахахахаха ги обожавааам заљубени се до уши..
    Гр4ката вештица-ЖЕНА ХИТ алал да и е барем знај да си ги признај грешките.. ;)
    Кадир ии Стела-заостанати .. :worried:
    Рушен ии Назире-ахахахахахахахахахахахахах супер пар се..
    На Нико јака му душа со она Назли претерва :fubar: =.=' кокошка ц ц ц не сфаќа колку ја сака само се занесва..
    КАТИНА МИ Е ОМИЛЕНААА НАЈДОБРА Е ИИ ДУШИ4КА ^^
    :hai:

9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ај некој нека каже во спојлер што ќе се случува понатака, колку епизоди има серијава? Секој ден ја глеам и нејќам да заврши, жими се нема ЕДНА досадна епизода, нема.

Ефтелија м ие омилена, ја обожавам. :rock:

10. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Назли и Нико ми се супер пар, а за последнава расправија меѓу Нико и Назли повеќе е Нико крив зошто не и го кажа истото на Назли што и го кажа на тетка му Катина дека забележал дека Есра е заљубена во него, а исто така требаше да и каже и дека Есра го излажа дека испила кутија апчиња и дека го викнала поради тоа што е заљубена во него, а не Нико ја излажа Назли кога дојде брзата помош дека нема потреба од брза помош бидејќи Есра ги повратила апчињата и потоа била добра немало потреба од брзата помош. :inlove: :inlove:

Фериде ме пукна со тоа нејзиното МАЈКА МАЈКА на секого му го вика тоа без разлика кој е тоа дали Караман, Хајрие или е некој друг. :@ :devil:

Ставро и Елени се најдобар пар во серијава. :rofl:

Мемик (стариот прч) и Ефтелија (вештерката) ми се срцки, особено кога тајно разговараат на телефон и кога не им признаваат на останатите дека има нешто меѓу нив. :lol: :*

Фериде и Караман си одговараат бидејќи и двајцата се исти само се караат со некого. ;)

Назире и Рушен и Кадир и Стела многу ми се некако глупави на секој ако така му веруваат ќе им пропадне дуќанот и што тогаш ќе имаат корист од тоа што отвориле дуќан. :?:

А ќерка му на Хикмет ја оправдувам за тоа што го направи бидејќи никој не би сакал да има маќеа и секој на нејзино место би го направил истото.

А пак Мехметџан сега се вљуби и во наставничката па дури и другарите во школо ги лаже како таа му била другарка и дека и она исто така била вљубена во него, ахахахахахахаха :rofl:

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Морам да ја пофалам Ефтелија, алал да и е, многу е негувана, па и секогаш уредно дотерана), налакирана(лакот многу ме бендисува) и нашминкана. :clap: За своите години добро се држат со Мемик ефенди. :)

На danniela5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Вака Назли ке роди уште едно дете девојче и тоа во брод ке го роди потоа ке ги киднапираат ама ке се спасат па Назли ке има леукемија и ке и падне косата за среќа ке се излечи а од другиве ликови Стела и Кадир ке се разведат ке земе турчинка а Мемик и Ефтелија ке се венчаат и на нивната свадба ке дојде Есра ке дојде и ке сака да пука во Назли ама среќа на Нико ке му зе јават од затвор да му кажат дека избегала и ке ја тргне го тарасата и двајцата ке паднат таа ке умре а Нико ке има амнезија ама пак ке му се врати сеќавањето и Катина и Хикмет ке се венчаат вака малку измешано ти ги кажав ама тоа е најважното друго не ми текнува :)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^А колку епизоди има серијава? Само толку ли е до крај? :worried:

Аман бе Назли едното дете у авион, другото у брод... еххх сите деца така да се раѓаа... кај ли ќе им беше крајот.

14. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Има точно 106 епизоди :)

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    363
    де бе колку дешавки ќе има, сериозни за серијава (тоа со леукемија,киднапирањето,пукањето), да не ја укакаат серијава или ќе си биде пак смешна?

16. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Серијава полека преминува од турска во шпанска.. |(

17. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Колку ме нервираат Назире и Рушен го зафркаваат Мустафаџан одма го кажат на Караман и Фериде а несакаат тој да каже за Мемик што го натераа да потпише баш ке ми биде мило ако ги каже :devil:

18. renne

renne Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    19
    Која епизода ке игра утревечер ?

19. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    Фала девојки за одговорите :)

20. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    дали можете да ми ја раскажете вчерешната епизода што се деси не го гледав бев излеена а исто иденес бев на плажа :/ ве молам... некој ?
    иначе го чекам да почне :D :D