Зет - Домазет

Discussion in 'Серии и емисии' started by dragan4eDR, May 29, 2012.

1. Victorian

Victorian Популарен член

Назирела is my idol :bow:
    „Ќерко тоа зеленото на кое седиш е блу
    „I am ... Welcome“
    „Татоооооо, не тепаат тато“
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Само поради неа вреди да се гледа серијата :bow:

mileystar, Adi888, Cacy and 3 others like this.
  2. esperanca

esperanca Популарен член

Ех мори Назире, секогаш успеваш да ме насмееш.
    Ама прво ти да научиш дека за зелено е грин, а не блу, па потоа да ги учиш и ќерките.

Alesii, Glossy-girl, Cacy and 2 others like this.
  3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Ѓуле Рушенн, абе се пославввввв :rofl:

Најакото, Караман вика, ќе ја викниме на вечера старата вештерка и ќе се куртулиме од неа
    Феридe: Како тоа? Зар ќе ја отруеме? :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

4. M.arija

M.arija Популарен член

Серијата баш ми се допаѓа и стварно е интересна, но Назли стварно претера за се се луте и само оди кај мајка и :)

PeaceLoveBasketball likes this.
  5. pamelche

pamelche Форумски идол

Абе Нико, Нико шо мајка те роди толку убав.
    Ама оваа Назли, антипатична колку ми е...уфф..:@

Назире ми е срцка бре. Стела може вода да и носи за англискиот. То црвеното топче е ред, тоа зеленото и блу. Така е ма срцка :l: :rofl:

6. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

браво за нико :clap: убаво и покажа на назли, неќам да бидат раздвоени ама назли треба да свати дека претерува со нејзината љубомора и да и текне да си оди а кога ќе посака да се врати кај нико и да и прости оти згрешила, епа сестро секој ден не е велигден, не може се да биде по твое :!: арно и направи нико,па му се смачи на човекот толку да не му верува дека ја сака :fubar: а ефтелија и мемик се срцки караман не требаше така да постапи, греотка, многу ми се слатки,таман почнаа да се сложуваат и со е најважно не се веќе против бракот за да ги разделат нико и назли, туку да ги спојат,срцки :!:

Danilela likes this.
  7. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Леле Назире значи стварно забегала бе :D
    Назире: Ајде ќеркички, сега мајка ви ќе учи, а вие слушајте и учете (нешто во таа смисла) :D
    ајде ќерко, ред ред.. Сафијее :rofl:
    Ццц, се згазив од смеење :lol: :lol:

cresa-jagoda and Aleks96 like this.
  8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Што ти значи љубов бреј.Цело време мисли си читаа еден со друг,во исто време се јавија и двајца на телефон еден кон друг.Срциња тие.
    А Нико,си го сакам дома да ми седит :lol:
    Која убавина е имат бре..
    [​IMG] :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Alesii and cresa-jagoda like this.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Ајде некој да ме просветли, зашто мајката на Назли ја синхронизираат како да е лупната со мокра чарапа по глеава? И оној Караман, аууу дерење човек полека бре , полека. Инаку убаво и направи Нико со разводот. Едно две трча кај мајка и . Е па еве ти го на. Мој мој до мојега.

Alesii likes this.
  10. Danilela

Danilela Популарен член

Стварно, искрено и мене ми е мило за Назли. Браво Нико :clap: Епа госпоѓата нека си ја научи сега лекцијата! Мамина и татина ќеркичка, бре бре... |( Јас разбирам дека на никој нема да му е сеедно да си го види мажот на слика со друга жена, ама чекај малку бе, како прво повеќе верува на една обична луда девојка одколку на мажот. А како второ, се спакува и право кај мама, без разговор без ништо, па каде го има тоа?!

Рушен и Назире ми се комедија. Такви простички ама интересни, па и добра душа имаат што... Овој Рушен кога ги построи сите да им раскажува пред некоја епизода- многу ми беше интересен. А вчера... :D А Назире со тој англискиот, со тие фаци, абе секогаш ме развеселува нема што. Идеален пар се, баш убаво си се нашле.

Караман и онака многу ме нервира, ама вчера посебно. Стварно ја мина границата. Малку што во се се мешаат со жена му, па сега уште и ова. Нема почит кон татко му! И само вика, вика, вика, досаден е веќе. |( И овие Ставро и Елени јака им душа како го трпат...

11. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Ајде во среда ќе се смират....

И мене многу ме нервира Назли, премногу, ама жал ми е за Еге да расте без татко поради глупости. И двајцата не успеаа да нараснат во бракот, да го разберат бракот, но ќе биде... :)

Назирела ееее ЗАКОН, исто и Караман многу вика ама колку ми е смешен кога ќе се вцрвени цел, и во средата емисијата кога си се извинуваа со Ставро демек пошто рекле лоши зборови (иако Караман многу поише не штедеше на зборови а и во криво беше) и му се извинува Караман на Ставро демек извинете за лошите зборови и Ставро му вика да да си кажавме лоши зборови и Караман одма А ПРИЗНАВАШ ДЕКА ЗБОРЕШЕ ЛОШО :) Се утепав од смеење... :)

Врв ми се сите освен лиглата Назли ама ај може ќе се опраи :)

12. tea4e

tea4e Популарен член

Жити се ,ве молам најмногу кој ке може да нјаде линк од епизодите од понеделникот до сега епизодите и со превод :!:
    Неможам...скапав од смееење каде што ве читам камо ли да ги пропуштам епизодите :rofl: :rofl: :rofl: ...Ај ве молам најмногу ако моооже некоја да ми даде ,па мајкуми и јас да се насмеаммм тро.... :rofl: :rofl: :rofl:Ај ве молам. :)

13. Alesii

Alesii Популарен член

5дена ја немам гледано серијава и незнам што се случувало...може ли некој да ми каже од се по малце на кратко? :geek:

14. ocila

ocila Истакнат член

на нели отидоа во грција и оваа есра скрос полуде и кажа на селаде од медиумите до ефтелија дека е во врска со нико....
    и назли си отиде кај мамичка и татичко и поднесе тужба за развод и двајцата кажаа дека сакаат дас е разведат но судијата гоодложи судењето за 3 месеци со изговор дека се сакаат премногу и дека тоа им се гледа во очите....

Alesii likes this.
  15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Назире ја прекрстивте сеа? :wasntme: :wasntme:
    Луѓе бе, заразна е серијава, реков не ја гледам, ама моиве ја гледаат се смеат, и како да не седнеш да се насмееш со нив ?
    Таленти се бе, Назире(ла) сигурно одела со Кадир на курс. 8)

16. tea4e

tea4e Популарен член

Ајде некоја ке може да ми даде линк или...?
    Сори ако сум досадна и офф...-Сори амаа се стори ...:rofl: :rofl:

17. Alesii

Alesii Популарен член

Леле душичка Еге...А кој ги киднапира уствари , Есра? :?: ...Леле Назире кои фаци ги вади ми се гади :puke:

18. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Да, таа ги киднапирала како што можев да прочитам во претходните мислења, а иначе не сум гледала што ќе се случи допрва. :) Како и да е ваљда се ќе биде во ред. :wasntme:

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

До која епизода стигнавме?

20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

^
    Мислам дека сме некаде 65,ако не се лажам :^) :^) :lol: