xaxax и мене од по4етокот ме нервирасе назли..ај сега разубавена е.ина4е додека не бесе мазена...кога гледав како го одбивасе..како се викасе му го заборавив името на побратимо од караман,син му..ми идесе јас даја убијам
леле серијата е закон,ама да беше на турски не ќе беше толку интересна и смешна,овие нашиве ја прават целата работа .А Назире и Рушен ми се најинтересни,а Караман некогаш како ме нервира,на пример тој вели:Го нема татко ми,ах го грабнала вештеркана ццц,а Фериде(мислам онаа што ја зборува)иритирачко зборува,ме нервираа
Дали некој знае што ќе се случи па Рушен и Кадир повторно ќе станат баклаваџии??? Инаку таа Есра колку ме нервира ми иде да ја убијам
Назли : Дадо ми доцни. Назире : Каде треба да одиш?! Назли: Дадо не свеќаш.Мислам дека сум бремена. Назире: ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЛЕЕЛЛЕЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ Закон ми е оваа Назирела,закон xxaxaxasxaxaxax колку е само откачена. А јас да сум како Нико кога ќе и влепам една воспитна на оваа Есра па има ѕвезди да брои до сабајле!
Леле едвај чекам да почне вечер серијава..Инаку знаете ли кога и како ќе го најдат детето на Назли и Нико А иначе Нико стварно е преубав
Јас гледав на албанска телевизија нешто па како што разбрав нешто Назли ке отиде да го земе Еге од кај киднаперите, а неа је следат Нико, Мустафаџан и Рушен мислам дека со полиција и ке го земат МИСЛАМ дека тогаш Назли и Нико ке се смират ))
Спојлер Есра ќе му се јави на Нико и ќе посака да се видат и демек ќе му го даде детето. ТОј ќе оди озвучен. Полицијата и Назли во камионче ќе го слушаат разговорот, и Назли ќе се вознемири и ќе излезе надвор на воздух ќе неможе да слуша и од дворот ќе слушне плачење на бебе, ќе влезе во дворот и ќе си го најде доле оставено надвор детето. И нема да се смират тогаш, туку ќе се организира како прослава што го нашле Еге и на прославата ќе се онесвести Назли и ќе ја однесат во болница и во собата ќе бидат Нико, Назли и Фериде и докторот ќе рече ништо страшно нормално е и бебето е добро. И Нико ќе рече бебето? И ќе свати дека ќе има и друго дете и ќе ја пољуби Назли и ќе се смират