назли открива дека е трудна.....сака да абортира но се откажува од тоа...а пак назире цела ноќ ја зафркава (имаа гости хајрије,стела,кадир,хамит...)назли ќе сака да му каже на нико дека е бремена но тој одлучил да оди во америка 3до 5 месеци...таа ништо не му вели за детето....назли ќе иде во парк и на тел зборува со нико во тоа време есра го киднапира детето на назли и го одведе во хотелот...назли повика полиција.....и му се јавува на нико и му вели да дојде бидејки е грабнат еге.....и имаше церемонија за испратувањето на хамит..а да и дедо мемик дојде дома кај нив и и кажа на назли дека ќе и го најдат детето позз
Леле леле Назире толку знае да ми стане одвратна на моменти.. Колку ми е смешна толку ми е ретардирана . Па и гласов каков и е..И како и смее,па и тоа леле како го збори...Е неможам еј Него праев моабет со мајка ми којзнае колку ја плаќаат за вакво пожинување со фаците..
Лелеееее Назирее.... Пукнав,амаа пукнав вчера дур ја гледав какоо сее кикотии .Абее Назирее е само смешки...
Значи не можам да разберам нешто.. 1. Нели Назли учеше факултет во Анкара? Зошто сега ништо не работи? 2. Како може Доне уште да не е породена кога со Назли беа бремени и 2-те и сега Назли се породи а оваа уште не ?
А пак овој Муарем опасен му текна со парите од Караман си го врати коцкарскиот долг и после демек го ограбија..Загреотка Рушен. Караман колку мнгоу го малтретира и навредува,а со Нико никогаш така не се однесува..Така си ги дели и децата и внуците.Срам да му е,какви родители има..
Спојлер Ефтелија и Мемик ќе се венчаат и како шо гледав не знам дали точно сум разбрала ќе се разведуваат.И маж и на мајката на Рушен ќе ја изневерува со една ороспија И ќе ги има на телевизија и кога ќе види оваа ќе почне со крпа да го тепа А Назире и Фериде ќе се скинат од смеење Иначе Нико ќе лежи во болница мислам дека Есра нешо ќе му напраи Па цело семејство ќе се соберат на брод за свадбата на вештерката и стариот прч Бтв Есра ќе и впери пиштол на Назли и ќе има една врзена жена за столица ама неам поим која е таа Есра ќе биде помодрена на окото како страшило Иначе она ќе умре мислам како што гледав изгуби премногу крв Извинете ако сум погрешила нешо
Ауф оваа Есра. Што би и правела леле леле леле леле . Мене некој детето да ми го украде, уф. Многу ми е сладок Еге, душичка бе, ангелче. Само да го гњавиш
Така е Назли кога не знае да си го чува детето, а знае да се нашлапа со карминчиштено и да ја криви устана ко некоја магарица.
Катастрофа ...серијава од комедија станува трагедија ццц... Спојлер Еге ќе го најдат а Есра ќе јаа приведат. Но,тааа ќе успее да побегне од затвор и на свадбата на Мемик и Ефтелија ќе ги киднапира Назли и Еге. Нико ќе дознае и ќе пријави во полиција декаа таа е побегната.Потоа ќее отиде на местото каде што ќе ги има киднапирано,Есра и Нико некако ќе се најдат на балкон и двајцата ке изгубат рамнотежа и ќе паднат преку балкон (висок) Есра на место ќе умрее,а Нико го изгубу памтењето. Потоа следува делот кога Назли добова леукемија....ЖИВА ТРАГЕДИЈА
Оваа Назире не е нормална, мајке ми Каменчињата од дворот ги зема, и тоа е камен и ова е камен, ќе заврши работа.
Офф леле, прееска гледав го раздрпаа Нико, а пак оваа Назли ко навиена беше „Што ако му се случило нешто на Еге?“, „Што ако..“, „Што ако му се случило нешѕо на Еге“. Претера. Па почна да го криви муцкиштено да пишти, како пред пораѓај да е Куќава нивна ко војска да е, на чело со Караман. Рушееен остани тука, ти право во школо, Феериииииде дај ми го палтото... А пак сиротата Фериде ја болело глата, џабе и е, празна е!