Ја ништо не би коментирала во врска со серијавасамо можам да кажам сите Турци(од серијава да се спојат)пак ќе бидат погрди и поглупи од Мемик
Главно се се вртеше околу бебето. Есра му се јави на Нико и открија дека таа е во Газиантеп, ама таа го зема бебето и со такси појде накај друг град, Измир изгледа. На бензинска се симна од такси и се качи во еден камион. Работникот од бензинската пријави и ги известија Назли и Нико. Полицијата го пронајде камионот ама Есра не беше во него, се симнала веќе. Таа му се јави на Нико и беше лута зошто ја вмешал полицијата. Го повика во хотелот во кој таа сега престојува, ама го повика сам. Тој отиде, но беше озвучен, а Назли и полицијата седеа во кола и слушаа. Мемик проба да разговара со Ефтелија но таа не сака, лута е. И како и секогаш семејствата на Назли и Нико се испокараа малку. Ете тоа беше најважно.
Леле мајка, овие цела серија, во полициска станица ја иснимаа. Или се во полициска станица, или на маса, трето нема. И да мајка, еден апел до оние баклавичките што рипкаат и ми се смешкаат, да бидат заменети со нешто друго. Ова мајка, не е убаво за тие на диета. И сега мајка, гледам од каде ми бил познат суратот на Есра. Па она мајка, да ти била сестрата на Бену, од Шечерзада.
Да во право си..Есра е Мелек од 1001 ноќ,сестрата на Бену..На прв поглед ми беше позната и се чудев од каде потоа ми текна. А Ефтелија во право беше кога и се развика на Назли,не знае да си го пази детето ИДИОТКА ЕДНА!Оди во парк и детето само го остава си оди и си зборува на телефон и најнормално е дека ќе и го земат.Самата си е крива... Најантипатична од сите ми е она црното Назли
Знаете ли дека Spoiler Назли ја глуми и Ајлин мислам дека се викаше, од серијата на Канал 5 * КРАЈ *, и дека Нико е 1 година помал од Назли,моментално НАЗЛИ-32,НИКО-31,Ефтелија има 75, ви личи ли на толку стара? ,Стела е родена во Калифорнија,http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQB-CLHYbG8sG63n9MoxwA2mJQ9zLkN-67TeiiPft69Wu5inwmTcSuwCTgh линков е сликата на Ајсел последната жена на Кадир,и серијава мислам дека ќе има 3 сезони ( не сум сигурна за ова ),епа доста е од мене
Spoiler Да,ќе оздрави..На почетокот ќе мислат дека ќе умре затоа што нема да можат да најдат коскена срж и во последен момент ќе им јават од Истанбул дека нашле коскена срж и дека Назли ќе ја победи болеста и ќе преживее.Додека е во болницата нема да сака да го носат Еге за да не ја памети таква,затоа што ќе и испадне косата.Но на крајот се ќе биде во ред.
Па да бе Мелек е таа,а јас се чудам која е таа.. Него шала на страна со тоа мајка на глава ми се качи ... Уше да почне и Мемик или Ефтелија да ги вика мајка и крај..
И мене од негде ми беше позната значи Мелек била е конечно дознав и со тоа мајка многу ме нервира дури и мажот и го вика мајка
да бе луѓе, ја таа шекерзад не ја ни гледав, ама Eсра сум ја запамтила од реклами ваљда, таа глумеше во шекерзад,а која што и зашто не знам, гледате која меморија ја имам Hего од прилика до која епизода е кај нас? на јутуб да видам нешто, сега без превод тоа е, да знам од прилика што и како