Лелејј Фериде.... Фериде:Што е ,што е мајка...? Назире:Се породи,се породи Фериде:Кој,кој,кој се породи? Мустафа Џан ли се породи? Абее лудница,да умриш од смееење.... Све и свашта,не знае ни што зборува.
Zdravo,devojki Jas sum nova ovde i sakav da se rasprasam za nekoi ponatamoshni spoileri Kako Niko ke si go vrati pamteneto? Dali ke ja zaboravi Nazli Mene najiskreno mi se prekrasni zaedno me podsekaat na moja situacija Odamna ve sledam so odgovorite i taka si doznavam nekoi raboti pa resiv da se rasprasam nesto hah Vi blagodaram odnapred
Назире и Караман ми се најинтересни. Лелел кога пееја, Назире беше права комедија . Фериде пак: Мустафа Џан ли се породи АХАХАХАХ . Караман ми е најинтересен кога ќе каже ШТООО и Фериде ма што зборува оваа .
лелелле фериде колку ми беше смешна кога кажа -МУСТАФА ЏАН ли се породи? хаххахаха пукнав од смеење ...
Да знам вчера се породи Доне ама не ми е јасно зошто толку касно зошто заедно со Назли беа 2-те бремени еднава се породи и чека 2 а другава ко да го носи 2 години али добро сега е ок.
Фериде: Мустафа Џан ли се породи? О господе, вака не сум се смеела со години Малце ми е досадна Фериде со тоа "Мајка". Па и на Караман му вика "Мајка" ...ах бре, синхронизации глупи А Назире мора нон-стоп да има нешто в уста А не ми е јасно, Доне што им е на овие Баклаваџиогловци? Роднина ли?
Зар не е слугинка? Бидејќи таа постојано е во кујна и работи, ги служи за време на оброк(некогаш нели и со нив седнува) и се други домашни работи додека Назире или Назли на пример седат. Не гледам толку редово ама мислем дека им е помошничка. И да, Назире-ти си царица