Баш се изненадив кога го прочитав ова. Не ми глуми баш добро, бар не во филмов. П.С. Не се потресувајте толку бре луѓе, сепак е само филм.
Греотка Назире, за слугинка ја сметаат. Иначе како сум се смеела на гулапчињата аууух. Ефтелија и Мемик, Фериде и Караман Закон е серијава. Само за смеење.
Ххахахахаха оф леле кутар Нико сега и бабица изиграваше. Која фаца е направи денеска Кереман,кога и рече на Фериде дека е посакувал,абе кога несака да биди и нема да биде.Ех бе Назли,Назли во незгоден момент дојде. Рушен абе помина време,нему умот не му дојде. Истиот си е. Е жалам Назире. Не е фер онака бе се само таа да работи.А госпоѓа мајка имала само еден внук,епа во право е оваа Назире што се лути. Сепак и нејзините се деца,а не само децата од Назли.
Јас сега почнав да го загледувам филмов па сакам да прашам која е Доне , снаа , ќерка кој и каде и е сопругот..... ?
Доне е слугинка во куќата на Караман,а мажот и замина во војска и он уште не беше ни вратен кога таа се породи,тие имаат куќа но додека е мажот на Доне во војска таа ќе седе кај Караман. а и бебето му се вика Караман
Доне си седи со бебето во раце, а Назире ја служи. Кај се видело тоа? Стварно не се фер кон Назире. И во право е што се лути. Не им е само Еге внук. Па и близначките им се. Какви се тие срцки. П.С. Сте ја виделе некад Доне без бебето у раце? Ја не.
Ако ја најде некој музиката што ја пуштаа денес,нека ја стави. Такво интересно музиче,мислам дека прв пат ја пуштија во филмов.
леле таа дадилката да ја фатиш и тоа косата да и ја испокубиш па како ме нервират такви глупи створења
Добро, тоа пред породувањето. Ама после породувањето? Иначе оваа многу итра и подмукла е бе дадилкава. Аии
и она како есра ллеле како ме изнервирала лелеее па нели гледаш мури кај се пикаш кај шо не тие местото ц ц ц назли арно има живци се да трпи
мене не ми е јасно со дадилкава што се случува дали стварно му легна во кревет на нико??? или си замислува фериде??? сега сигурно пак ќе се разбедуваат
Ххахахаххаха колку ми беше мерак што ги зезна оваа Ајсел."-Што ќе пиеш? -Нес кафе." Ллелеее таква една само за оваа "мојава свекрива".Душата да и ја извади.
е незнам дали дома пиела нес кафе и јадеа тост најде па зајде ....али од една страна на хајрие и океш само така.....али кадир и со оваа многу нема да издрже...
Аман бре,зошто не разбираш дека Есра ја НЕМА повеќе во филмов. Аманте што ја претрупувате темава! Господи Боже....