Tаа Hатали е некој тежок мафијаш, нели оној брадестиот рече, во мечето има милион евра, значи таа го ограбила ваљда, му земала пари па ги скрила . Hего најјако ми беше фериде со тоа-Cе пораѓа мајка, на брод, на море, ни на небо ни на земја
значи неможам да го гледам филмот,ми буди спомени кои сега ми се болни премногу,значи се најдов во слична ситуација како оваа назли од почеток кога не и дозволуваа да биде со момчето зашто е друга вера и националност,кога бев во ситуацијата ми се дереа моите ко ненормални ама победија,а сега се смеат на филмот ко нездрави и го пуштат гласот до крај,а мене срцето ми се кине,одам во својата соба и плачам,абе толку ич осет да се немало бе баш ги боли како јас се осекам,тоа текнувалото толку ли не им работи бе,кога ке дојде време за филмот смрт ми е
А ја па мислев дека тоа ланчето од музејот они го украле и го бутнале во мечето. Пошто нели пред тоа Никоја ја прочита статијата во весник за грабежот.
Спојлер Нико, Назли и децата заедно со Натали си заминаа за Истамбул.На аеродром ги сменија торбите.Нико зеде погрешна торба а мафијашите ја земаа нивната. Кога ја отворија торбата внатре имаше едно мече и еден куп кошули.Еге го грабна мечето а овие ја спакуваа торбата и ја вратија на еродром.А амфијашите кога ја отворија торбата најдоа детски работи и една слика од целото семејство.И главниот мафијаш им рече под итно ги најдат оти во мечето има еден куп злато.Значи натали нема врска со мафијата.
а оваа фериде шо му се дере на мустафа џан он не го научи папагалот да зборува и да вика вештерка туку назире па кога кажа кој го научил сите три му се нафрлија и назли и назире и фериде а на назли па не и се погодува никако како да таа дадилка е единствена ни ја брка ни па може со неа ц ц леле ами неможела да а избрка глупости и она само ствара проблеми вани и испуцај ја а и таа дадилката како ме нервира коа кажаа ама личе детето на дадилката нели кога дечкото мислеше дека дадилката му е девојка таа па се клеште демек и одговара уф курво расипана леле да сум на место на назли ке ја избркам уште одма а караман па шо му се дере на рушен шо назире завршила у затвор па назире не е мало дете некој неа ли ке ја гледа шо праве она кога нема две чисти не е рушен крив се извинувам за неубавите зборови ама шо да правам
Хахаха овеј Мустафа Џан како курвиче некое оди кај Ефтелија Бабо,бабо и добива пари А она Ајсел излезе најопасна од сите,ама акоо за сите свекрви таква некоја треба А оваа Назли е болно љубоморна,па дадилката не е крива што е убава? Најјако ми беше кога му рече Фериде на Караман -Ако сликата од мајка ти седи кај нас в соба заборави на онаа работа Назире е најбудала од сите,се изгазив од смеа кога рече дека Мемик и Ефтелија ќе воделе љубов и дека Мемик ке и ја извадел душата на првата брачна ноќ Овие девојчињата на Назире се цели на мајка им,прости и глупави...Еге ми е сладок,срценце Мислам дека Фериде и Караман малку претеруваат што ги делат двете ќерки...Па што е Назли повеќе од Назире???И што е Еге повеќе од девојчињата???А истото Караман го прави и со зетовците..Рушен го прави од лајно подолу а пред Нико ќути како некоја пи**а..Е тоа стварноо ме нервираа Ефтелија арно им правеше,ги третираше ко слугинки..Најмногу си ја сакам мојата вештерка I LOVE YOU WITCH!!!
Луѓево ќе дојдат кај Фериде дома,за да го бараат Еге и да го земат мечето.Потоа ќе дојде Назли.Потоа незнам... Веројатно ќе го земат мечето.