леле стварно поготово фериде луда е таа.... а фацата кога го здогледа Караман хахах се исцепив од смеење
Лелелеле Назире тоа со ножицата кога сакаше да ги напагде ос столче ке паднет...хаххахахаххаххаха А Мусти излезе нај паметен....
Лелеле... вчера епизодата беше страшно добра Одамна немав гледано имав една недела гостинка од друг град и секој ден некаде одевме и никако неможев да фатам, дури ни реприза, па и дека со школо почнавме...Ама оваа епизода беше најсмешна до сега што сум ја гледала од серијава...Моментот кога Назире му мафташе на тој позади грб со ножиците и танцувањето на Назире,Фериде и таа мајката на Рушен ....Необјаснво смешноо беее
Вчера стварно беше најсмеа,цела епизода се смеев А тоа кога трча малата Сафие или која беше и носи нешто и Назире Тоа е зајче ќерко не мече Е се помочав готово! И шо беше друго,со Караман таму со лекарот и она ко го убедија да оди,тие веќе си закажале се... Ахахахаха Фериде како играше со пријателките,ко несалам Имаше уште многу глупости. Бај д веј,еве ја репризата сега Фериде (За Нико): А,види колку му работи кликерот,пробај,нема со сила да те однесиме
Ххахахахаха вчера се изнасмеав ццц не се нормални... Назире со ножиците каква беше хахахаха А Караман веќе го полудеа тој па се по Рушен вика Ама најсмешно беше кога Фериде играшее ауу се скинав од смењее
ЗНачи ептен ама ептен се смеам со серијава Назире ми е најака, ко ненормална некоја е, па и уште ко ќе фати да игра е се мочам од смеење, Рушен ко ќе речии Татенцеее, па се мочам од смеа бе, се мочамм Фериде е најака. Абе ептен ептен се смеам Одвај ја чекам да почни
Хахахаха..Ајсел шо сакаше да му потенцира на Кадир дека си оди, за да рече не Ајсел, остани да тргне по неа. хахахаха...цркав
Мислам дека малку ја претераа серијава,не ја следам но со мајка ми некогаш ја фаќам реприза кога правиме „озбилни“ муабети, се тоа убаво смешно ама...на моменти многу ретардирани се бе,толку е нереално што е тажно.
Овој се забораи во војска. Иначе онака, гледам-не гледам. Моментално само слушам. А ако приметам дека почнуваат да се смеат моите, се цртам пред телевизор. Ние дома фамилијарно, фала Богу, децата... КАРАМАН ПОМОООШ! Кога викам Смотан, мислам на зетот. РУШЕЕЕЕЕЕН! Е тука рикнав.
Назире:Мууу,му ќерко мууу...му,му,мууууууууууу,мууу Фериде:Затвори ја ќерко,затвори ја,види не се затвара (за устата,дур вика мууу)
Како може децата да бидат нормални кога кој од кој во семејството е поненормален... И да сакаш да откриеш кој е поголема будала во серијава нема да можеш, голема е конкуренцијата.
Хахаха овие девојчињата на Назире прави тиквии Многу мразам како ги форсира а незнаат што е крава..Вчера најјако ми беше кога велеа дека ќе станеле инжењери..Ххааха јас мислам дека ќе станат глупи плавуши друго ништо... А онаа Назли гледам нешто се загледува во оној од градинката што ги носат децата заедно..Цццц глупача Хахаха Ајсел дефинитивно најјака е во куќата на Океш,само таква треба за нив.. Трета им е по ред и не им чини,никоја не им се погоди..Незнам што сакаат веќе Ана ја избркаа,Стела ја избркаа и сега и оваа.Па не го оставија Кадир на мира и после Фериде им е крива...Иначе Мемик и Ефтелија ке се разведат ама после пак ќе се венчаат,иначе читав на интернет дека истиот ден кога се венчавале во последната епизода во серијата се венчале и во приватен живот..Ефтелија ќе биде прекрасна во долг бел фустан