Отпочеток знаев каде е накитот. А фериде и Назирее....Стомак ме болеше кога ги гледав...Абе живи смешки...
Mене девојчињата на Hазире ми се одвратни, со опроштење. A на Hазли кој и е оној? а таа може наоколу да се шетка со мужи, а Hико не смее ни на работа да оди . 3арем навистина постојат вакви жени недоквакани, ко деца што се понашаат. Cакам да ја тепам со сукало, и и да и ги издепилирам вегите, оти ме нервира и преку телевизор
Муууууууууууууууууууууууууу, мууууууууууууууууууууууу, мууууууууууууууууууу Леле она рика како МЕЧКА (крава- се збунив, де), јас рикнав од смеење А бе оваа гарант по природа е таква, хахахахахаххахах Ми вика маж ми не рикај, не се смеј, ќе ти испадне вилицата и тебе, хееееееееехеееееееееееехееееееее
Лелелелеле вчераа Назире мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу,муууууууууууууууууууууууууууууууууу,муууууууууууууууууууу ќерко муууууууууууууууууууууууууууу,му,му и на крај вилицата се помести.
леле како сум се смеела со оваа сцена вчера. Мууууууууууууууууу. http://www.youtube.com/watch?v=1mS5hlPbRqo
Фериде ХАХАХАХХАХАХА Пресмешна еее како се дотерала Одвратна е ова Ајсел, во филм е влезена она ептен
Читам многу ве нервираат Рушен и Назире, мене па ми се меѓу омилените. Јес дека се прости, ама добра душа имаат. За Рушен дури ми е и жал, овој Караман нашол па зашол, за се тој му е крив. А не си мисли дека утре ако му се случи нешто и ако треба една обична брза помош да се викне или чаша вода да се даде, пак Рушен и Назире ќе се тука. Назли ќе дојде, ќе попњка малку, ќе си ја подрви малку во фотељата и пак ќе си замине. А близначките се слатки, ама човече глупи се стварно. Муууууууууууууу- мечка! И јас се изнасмеав на ова Не знам мене веќе по малку ме нервира серијава. Пораѓање во авион, на брод, Нико и гинеколог стана, Назли со фаците нејзини одвратни, жената на Кадир ме нервира многу многу многу, тој па папучарот ни него веќе не можам да го гледам, за Фериде и да не зборувам колку ме нервира од самиот почеток и еве сеуште... Грците ги сакав, ама и они сега не ми се нешто... Катина ми фали, нема веќе да се појавува таа?
Лелеллелел ајсеј ке победи...фачата на океш хахаххахахаххахаа.....а на фериде новиот стил и не и е лош хахаххахаххаххаха....елени за бивало за стилист ....
ама се глупи и гадни децата на назире ,последното со моторот ајдеее ќерки качете се и се наредиле на моторот во дневна ахахахахахха
Хахах децата не се глупи само мајка им и татко им се глупи па затоа и тие така.Лика-прилика Фериде е баш топ,сега Караман сликата од мајка му ако треба и ќе ја исфрли А Назире кравата неможам да ја смислам повеќе,само гнети нешто и досадна е со нејзините глупави испади,а за смеењено да не зборувам,на жифци маваТ
Назли: Мамо ма како кикиритка си А она децана на Назире и на Рушен, на кого очекувате да бидат паметни? На Рушен баксузот?! Што и да фати се суши, сиротит тој. Или пак на Назире, што постојано треска глупости. Ма дај молим ви се.
лелее а сега ќе се разведат назли и нико ? назли претера доволно сега уште нико и ќе бидат 50:50 а нико треба да си има малку повеќе време за децата, па не е се во парите или тоа го вели само назире а оваа назли па третото дете па нека го роди во воз, четвртото во камион, петото во метро, шестото во трамвај, а седмото на точак не се шегувам знам дека нема да има толку деца сигурно ама кога би било така сигурно би ги родила овака
Па на Ајсел и дома не и доволуваат да биде пејачка и што таа ако си одеше и таму немаше да биде тоа што сака малку ме нервира со тоа,а и на Хајрие и Океш никоја не им чини еее според мене Стела им беше најдобра па ако го изгуби тогаш детето имаше време ехее пак ќе се обидеа,а на Фериде добар и е стилот,Назире крка растура и само дрдори како не ја боли устата,Рушен ми е срце и смешно ми е кога Караман вика само по него ама и жал ми е за Рушен,Назли ме нервира сега со овој човеков иако тие сликите се лажни ама кај најде со него да се дружи неможе ли да си најде некоја другарка од почетокот на серијата Назли нема ни една другарка а Нико како и се стаи мислев ќе ја истепа.
Би требало во Понедалник да заврши,односно денес да е последна епизода. Назли... ИДИОТКААА невидена. Па му се стемни бре на човековв,не го остави на Нико на рает,му се стемни... Аееее ја претераа :скарај се ,смири се,скарај се ,смири се...Назли идиоткааа ,грозна...