Ситуацијава на Мустафаџан и Зехра нешто како бежимо из града. За жал неуспешна. Овие Назире а.к.а. посвоена и Рушен (швалерчината) стварно не се нормални.
^ Не,не нема да заврши мислам дека треба да има уште околу 50тина епизоди.Допрва се случувањата. Иначе таа Ајсел,снаата на Океш ќе го дотера на памет Колку лош човек е брееј..И таткото на Ајсел и тој,човек со заостанати сфаќања. Иначе. Назире : Лелеле мамо ма,како кикиритка си !
Назли самата си го бараше! Шо мајка бараш сама да одиш на роденден на дете со разведен татко? Ќе се спријателува таму со разведен, кафиња-мафиња додека е маж и` на работа по цел ден за да и` го овозможи луксузот во кој кравава грда ужива. Убаво погоре пишаа, шо не си најдеше некоја од мајките за дружба. Според мене не е можно Назли да нема барем потсвесно насетено дека овој и` се упуцава, али таква разгалена ко шо е, убаво и` доаѓа внимание од др.мажи. Па тоа со розата па крај...да беше толку наивна ќе му ја треснеше од фаца ко Нико шо и` ги акна сликите...Ема најпаметно си напраи сеа има доволно материјал да му го земе детето на шапшалов. Taка и ти треба кога ќерката си ја користиш да бркаш женски
Нико има право Назли сега стварно го претера.Мислам дека кога ги прифати цвекињата го достигна врвот!Па и он еднаш да и се налути доста беше само она му се лутеше за се.
Назли самата си го барње.Никој не ја тераше да оди на кафина,на родендени,на прошетки,де цвеќина да прима од разведен човек. Гллупачкаа... Сега убо и е,ако ,ако така и треба
Ај ем бек. Дечки ве читам ама ништо не разбирам дали некој може на кратко да ми каже што се случи само неделава и а да ми даде линк кога играле заедно овие две(Фериде и Назире) Спојлер Давам (лајк)
Леле па мене ми е жал за овој рушен па јас да трпам онакви навреди од караман веднаш би заминала бре што не му вели.
Па Хамид ги лаже дека бил борец и дека ногата му е повредена во војна и дека му дале медал за храброст а он тој медал го купи од антикварница. а Доне секоја вечер го бришела и се фале дека е жена на борец а син и има татко борец.А на него ногата му е повредена затоа што му паднал лонец со компири и оти не можела да му поминела добил отпусна листа. Паметен е
Да, ќе се смират ама незнам кога и како, важно пак ќе бидат заедно Ама овој пат Назли претера не требаше одма да се зближи со човекот Иначе тешко на Караман се тој трпи