се разведоа затоа што таа го изгуби бебето и демек овие тажни дека го изгубила бебето и дека не им било судено да видам внуче и стелла заминала зошто неможе да роди
назли и нико ке се смират па послем он ке дознае дека она има леукемија http://www.youtube.com/watch?v=QC0aOKFA ... re=related
Аман многу ме нервира Фериде кога ќе го рече она види мајкаааааааааааааааааааааааааааа мајка па мајка мајкааааааааа незнам кој и е филмот со тоа мајка мајка мајка мајка
^а ќе биде ли тоа најкасно до понеделник? сакам да го гледам тоа, и епизодата кога ќе се смират со Назли...а во вторник одам во Италија
не знам дали има кажано погоре...ме мрзи да барам...има ли некоја страна кај што можам да ја изгледам серијава со превод???
Тоа Мајка нашиве го додаваат, ама не знамј зашто. Инаку го нема тој збор во серијата, кога зборуваат оригинал.
^^можат да додадат нешто друго наместо мајка мајка мајкааа....на Караман кога му се обраќа можеле душо да стават...со Назли и Назире кога разговара може ќерко да вика..итн итн... а не цело време мајка мајка мајка мајка моментот кога Фериде ќе каже мајкааа...
Што направија бе овие со зетов ја немам гледано серијава цеел септември..хаха.. кажете накратко што се дешава
Многу работи се случија додека Нико отиде по работа Назли отиде во една емисија за парови од различни држави како што се Нико и Назли и таму имаше еден маж кој подоцна ја виде додека го носеше Еге во градинка па се здружиа ама овој ја засакал и си правел дома слики жена му дојде за роденденот на керка му и ги најде сликите ги даде на Нико и се скараа со Назли Назли се врати дома потоа од дома отиде во Бодрум бидејќи Караман доби шок кога ги виде сликите во весник и цело време Назли и Нико беа скарани и после дојде тој што ги направи сликите и му даде доказ на Нико дека е лага ама мажот на дадилката на Еге постојано бара пари од неја и таа отиде со Назли во Бодрум тој го праша Нико кај е ама несакаше да му каже и го прободе со нож за среќа ке остане жив ама потоа тој истиот ке отиде во Бодрум и ке и бара пари ке го држи и Еге ама среќа ке дојдат Караман и Фериде и Караман ке влезе а Фериде овој ке го удри по глава со нешто и ке се спасат а пак Нико и Назли ке се смират ова беше со Нико и Назли а со другите Хамид ке се врати од војска и ке му биде повредена ногата и Рабија одма ке вика леле во битка го застрелале сите за херој ке го рачунаат а тој дури носел казан со компири му паднал врз нога дури и значка ке си купи а после ке дојде другар негов и ке дознаат дека лаже додека Муарем откако ке ги излаже Кадир и Рушен да купат место кое воопшто немало муштерии ке отвори нешто за избор на глумици и ке дојде една ке снима реклама со Џелаир ама нема да сакаат да ја дадат рекламата арно ама оваа ке ја украде и ке го уценува Џелаир Кадир ке се венча со една Ајсел ништо нема да сака да работи и пеачка ке сака да биде а Океш тоа нема да го дозволува дури и на натпревар ке учествува ке сака и спот да направи и неможеш да замислиш кој ке го пишува сценариото за спотот Назире тоа е нешто од по важното друго не ми текнува ако ми текне ке напишам