Kарања дерења, Kараман шеќерот му паѓа, фериде со мајка па мајка. Cе разведоа Mемик и Eфтелија, ветераните негови славеа, Cтаврос му се јави слушна музика, се налути, демек Mемик ја слави разделбата. џелаир го избрка Pабија од дома, зашто нели се опна со оној транвеститот, на телевизија имаше, Hазире и фериде сеир си пукаа на сметка на Pабија, Hико и Hазли згазија едно мало девојче што продава паломи, па го вдомија, ама тој очувот негов сака пари да извлече од нив, сега на телевизија бара отштета. Kадир и Pушен размислуваат да одат за германија по работа и тоа беше накратко
Ллелеле ако не ме насмее Рушен незнам кој ќе ме насмее не е нормален без него серијава нема да биде толку интересна а иначе за ова Фериде што вика мајка мајка мене више не ми смета си се навикнав јас А за Назли и Нико само на нив им се случуваат вакви работи прво тој на Натали мажот па овој сега
Ја следев почесто, ама од кога го поместија терминот чат-пат. Инаку, ептен ме нервира ситуацијава со Назли и Нико. Многу е нереално преставена. Се што им се случува во животов луѓето, а пред се и нивните дознаваат од ТВ. Дај молим те?!?! Не дека се познати, ама материјалната потпора ептен ми ја оправдуваат и доведуваат до совршенство. Е не е така де. Серијава изгуби од драж некако. Назире ми да вадат со Рушен, ептеен ме интересира сега што глупост ќе направат во Германија со Кадир. А да, и овој стариов на Рабије, што му го забравам името ме иритира до коска! Старчиште лигаво уште од прва епизода!
Ја гледам серијава кога ке ја фатам,ама веќе досадна ми стана сите се разведуваат,па се смируваат па пак некој ке се разведе и Кутриот Караман,го разбирам.
Треба да се воведе мерна едница за несреќа-рушен! рушен=кадир+сума од сите кажани лаги или математички би изгледало Rus=Kad+, каде што Значи поголеми малери нема бре
Го жалам Караман, од сите страни го сомлеа човекот Рушен и Кадир нема невоља во која не западнале, Назире е врв, во секоја епизода мора да ја има како јаде А што е со Ада? што и е? Еге ми е најсладок, колку е умен, па и како зборува, како ми беше жал ко плачеше за рипката (ајкулата)
Kараман е најмалку за жалење според мене, а сега и онаа нослата Hазире му се фрли на Pушен . грев да ги фати, само по газот им трча значи Oдвратни се! Cега и со Cтавро се кара, немаат срам бе, без срам е таа фамилија, наместо да се благодарни што ќерка им ко принцеза живее, тие, само маани наоѓаат. да не беше старата вештерка, син им немаше ништо да има, само поклони скапи му купува!
Ах оној Муарем колку антипатично створење ме нервира. Мене ми изгледа Рушен во депресија ќе падне.Знае некој што и е на Ада,кутрата како плачеше ?А оној Мустафа-Џан,колку е итар,безобразн малку. Ама важно поклони си добива од баба му.
Моментот кога Караман ќе каже: -Рушеееееееееееееееееееееееееееееееееееееен!!! Оној Мустафа Џан вчера цела работа ја зезна неќел друга баба Ај денес да видиме шо ќе биде со Рушен
леле бе на овој рушен уште што да му се случи хехехе само заради него,назире и никo ја гледам серијава