Дајте бе слика некоја да и ги видам на Назире, ептен љубопитна сум, а денес не стигнав да ја гледам епизодата.
Еве ти линк, од кај 6тата минута натаму имаш сцени, реакциите на Еге и Нико најсмешни ми беа http://www.youtube.com/watch?v=DVxcGciBbLg
Леле Назире силикони стави,како да имаше потреба. Ама најинтересни ми беа реакциите на другите,како ја гледаа(посебно Еге ),а оваа пука од срам!
Ај кажете ми што се случило со Назире,не ја гледам серијава подолго време и пак почнав,незнам што се случуваше минатата епизода
НазиреЛЛа стави силикони,ама преголеми и сега и е незгодно,бидејќи ги лажеше дека одела на операција од циста
Мене ми е жал за рушееен и камени да пајгааа караман на него ке му црка... е кога каже РУШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН е готаво пукам од смеење...
ако Фериде и Назире не ме насмеат, нема кој Назире - ама докторе ич не се користени Фериде - е како не, јас ги фатив 2-3 пати Назире - не не докторе, таа и сестра ми само по еднаш ги фатија Фериде - докторе, Назире многу е по естетиката, ако се навикни редовен муштерија ќе ви биди
Ја слушнавте ли вчера Фериде?!Кажа наместо манекенка да бидеш манекенка,нахранете некое ЖИВОТНО Е,така може.Немора манекенка, нека нахранат животно
Каков беше Океш вчера, ко попарен кога слушна дека е женско ама гога го фати за прст ќе се помочаше. Изгледа памперс треба за Океш а не за бебево . А Кадир "Малце личи на принцеза"