Ја слушавте ли музиката вчера додека назли одеше?!Лелелелелелелелеле,кај ли ја нашле таа песна:А,а,а,а,а јее,а,а,а,а,а јеее,а,а,а,а,а јее....Ама какомагаре да се дере е тоа А,а,а,а..
Прееска ја гледав репризата и го намалив ТВ за да не слушам. Ама оваа Фериде колку беше сигурна дека Назли е бремена,па Караман и баклави раздаваше.Многу брзаат и после се изненадија. Уште колку епизоди има серијава?Баш ми е жал што ќе заврши супер е.
На почеток ми беше серија топ , ама ептен ја затупе онаа Фериде мајкаааа.... Со Назире исти се , само глупости прават и кај Назли одат само да се бламираат и се они знаат. На Нико родителине кај кај се поучени од нив имаат искуство со секакви луѓе демек ништо незнаеле ни за болести ни ништо. Ама затоа Фериде и Караман се секогаш добри со здравјето, немаат никакви болести , а цело семејство е удрено у главата, се пореметиле од ваа Феридево.
Серијава ја упропастија, оваа Фериде е толку глупава, нон стоп да е на телефон или да кука за нешто ту брее, па ко ќе рече Мајкааааа Знае ли некој што ќе се случи со НАзли, ќе се излечи ли? и уште колку епизоди има
ќе се излечи назли незнам уште колку точно епизоди има ама при крај е а последната епизода ќе биде свадбата на мемик и ефтелија на јахта и назли ќе биде бремена со трето дете и така ќе заврши
Кадир: Тато се роди внучето Океш: Личи на мене? Кадир: Не тато Океш: На тебе ли личи? Кадир: Не тато, на мајка му личи Океш: Ако бе сине и треба да личи на мајка му , ама лав ќе биде мојот внук. Кадир: Повеќе на принцеза личи бе тато. Рушен или Хамид (не знам кој беше): Максторе што има? Океш: Нема ништо, требаше да има, ама нема. Е на овие сцени се пресмеав
Значи Назли дефинитивно е најлоша глумица во серијава! И општо Цела серија е зачудена, на никаков начин ги носи главните сцени и не знае да изглуми и покаже чувства. Се ми е некако зачудена, изгубена, не знае што се случува. Па и вчера, Нико и кажува боледува од ужасна болест, таа пак зачудена... Ни на мртво плаче, ниту на родено се смее own: Дури полоша и од Фериде стана.
Се пресмеав на сцената кога Кадир му рече на Океш дека бебето повеќе на принцеза личи... Поглупа жена нема од Фериде,ама па интересна е.Мајкааа И зар во три епизоди(колку што останаа до крајот) ќе се случат сите случки што теба да бидат, малку време е?
јас имам две нешта да кажам..... прво, не разбирам зошто толку не ги сакаат женските деца...оној, Океш ли се викаше, како се разочара кога му кажаа дека е внука, а не внук....ало бе, внука ти е, што ако има едно а плус, тоа не значи дека е помалку вредна ако е женско.... и второ, овој Нико, ццц само за раменици ќе ја фати Назли и готово...па гушни ја бе човече, малку ова она хх