а катина и маж и каде отидоа знаат за назли? јас мислев катина ќе дарува крв и нејзината ќе одговара ама не се појави никаде од како замина.
Да дознаа сите беа во домот на Назли и таа им кажа на Фериде, Катина и дадилката, а после дозна и Ставро.
Да не ги смеша случајно Катина и Елени? Или па јас не гледам редовно па не сум ја видела Катина... Ама колку што знам таа одкако се омажи замина и не ја покажаа веќе.
ептен ја иступија серијава со болеста на Назли и шпанска(мексиканска) серија да беше досега ќе најдеа донатор.
Зетов не го пратам редовно,ама оваа епизода се изнаплакав квалитетно.Колку ја сакаат оваа Назли...Ептен трагедија ја направија серијава
баш сега барав да гледам како ќе биде серијава бидејќи повеќе неможев да издржам, и од тоа што го разбрав бидејќи на турски беше, еден грк Илијас ќе и дарува крв
Значи серијава беше нешто што највеќе ме смееше последно време, а последниве два дена се посрав од плачење Па не е фер!!!
Мислам дека претераа со серијава.Од комедија испадна трагедија.И во секој филм мора така да биде.Неможе да биде се како што треба и да не умрат минимум 5 луѓе во филмот. А баш ми беше смешен и интересен филмов,ама...
Спојлер има уште малце епизоди мислам дека 5 назли ке оздрави ќе одат на крстарење со брод мемик и евтелија ке се земат на бродот многу ке бидат смешни последните 2 епизоди и на крај изгледа назли ќе им каже дека е трудна и така сите ќе се гушкаат и ке заврши филмот ако нема 2 сезона