Баш добро што се најде крв за Назли,мило ми е.И добро е што ќе има и други смешни моменти,ама и тие ќе завршат за кратко. Навистина ќе ми недостига серијава бидејќи е хумористична,различна од другине турски серии кај што само плачат и многу е интересна.А има малку епизоди. Омилена ми е.
И мене ми е омилена,ама уте малку ќе заврши,ќе ми недостига ....Инаку сега после Зет-Домазет ќе почнат да трупаат со нови турски каде што има само рикање...
многу се израдував кога слушнав дека нашле донор за назли ама жал ми е што ќе заврши серијава,многу ќе ми недостасува многу Спојлер може некој да ми даде линк од последната епизода на зет дома зет?
Ги гледав дома сега и јас се изнаплакав и тоа премногу. Колку само се трудеа да се земат и нивната љувов да успее и вака да заврши не бива. Ух добро е се најде донатор.
да да понеделник и вторник за жал се последните епизоди..Ама сител ќе почнат да ја даваат серијата одново сто посто како што направија со љубов и казна,бунтовничка...За зет дома зет 100% сум сигурна дека ке почнат пак одпочеток и ќе речат дека е по барање на гледачите
Не дај боже. Супер беше серијата и се тоа,ама ништо повеќе не ме иритира од давањето серии одново Спојлер многу го тупат така бе Сеедно,ептен офф топик и јас отидов
И мене ми е многу жал што брзо заврши серијава,за разлика од други серии од кои има 300 епизоди а се сите исти и цело време исто се случува.
Eве,вечерва ќе ја гледаме и последната епизода..ама многу брзо заврши како вчера да беше првата епзиода навистина не сме свесни колку брзо поминуваат деновите,месеците...годините :/