Стварно ми беше интересна серијата Убаво беше тоа што ова беше малку покомична,по позитивна серија инаку сето друго тажаленки Е сега малце беше глупо ова со ракот од Назли,тука беше ОТРОВ серијата ама другото стварно беше убаво Поготво Рушен..абе најак беше. Spoiler УБАВ ДЕДО МОЈ
Со болеста на назли поинтересна стана серијата,не држеше во неизвесност! А на Рушен требало главната улога да му ја дадат,хихи хаха тоа е поука. Серијата си беше добра,скоро како и секоја серија,иста содржина само овде делуваше по позитивно на тие што ја пратеа и така. Многу поинтересни и покорисни би биле филмовите кога не би биле синхронизирани,а и Сител да одбираше подобри филмови не ќе беше лошо...
Значии колку ќе ми недостасува серијата ќе не растажеше 30% а 70% се смееаме како луди се превртував од креветите од смеење сега во новите серии ќе има само рикање Spoiler абе МАЈКА ви велам јас што ке правеме без ТАТЕНЦЕ и другите а ?
lele kolku samo mi falat osobeno nazire pamtite muuuuuuuuu kjerko muuuuuuuuuu hahahahhahahhaha umirav od smeenje ubav dedo moj, mazu moj so retki brkcinja, zeno moja so oci na gazela, majkaaa hahahaha nemozam bez serijava inache izvinete me za frontov od tel. pisham
Ете ја сега конечно МАЈКА !!! хахаха Доста мајкосваше таа на овој филм, сега на новиот неа нека ја потечат ќе и одговара улогата
Ќе ми фали серијава посебно Рушен најак си беше со неговото"ТАТЕНЦЕ Нај јака серија а сега серииве се само за плачење!
Јас обично сум против синхронозација на сериите но оваа серија беше интересна највеќе заради синхронизацијата. Нашиве актери ја направија да биде интересна и сигурна сум ако беше со превод (а така одеше на Алсат) ИЧ немаше да ни биде смешна.
Не ги гледав последните неколку епизоди од Зет-Домазет ама кога ќе имам повеќе време обавезно ќе ги гледам на нет, барем последните 2 епизоди. Сепак серијава се издвојува од стандарните турски серии, што многу ми се допаѓа.
Ептен ќе ми недостига серијава пошто се изнасмеав со неа по втор пат,не е ко другите серии Барем ќе се изнасмееш од срце на глупостите
И мене ми недостасува серијава, овие новиве некако не ми се интересни. Иначе видов еден човек ист ружен како Рушен,и една што работи во една пекарница иста како Назирела ама баш иста
Сите епизоди ги има на youtube.com со македонска синхронизација..Тетка ми во Бугарија се зарази со Караман почнала од 1 епизода да го гледа
Серијава беше нешто малку поразлично од другите. Лигавата Назли од почеток до крај ме нервираше, ама нема врска, вредеше да се гледа серијава заради другите ликови. Назире и Рушен на пример... Само ми е криво што не ја вратија Катина барем на крајот, баш ја сакав. Еве ви еден поздрав од Назирела