Актер/Актерка---Улога Нехир Ердоган---Назли Ердал Озиагчар--Караман Сумру Јавручук---Фериде Бинур Каја---Назире Илкер Асум----Рушен Ариф Екрин Гузелбејоглу--- Мемик Озан Угурлу---Мустафаџан Еге Услу---Еге Озгур Чевик---Нико (Никос) Мазлим Кипер--- Ставро (Ставрос) Ајла Караџа---Елени Тулин Орал---Ефтелија Нилгун Белгун--- Катина Енгин Акурек---Кадир Зеки Аласја---Океш татко на Кадир Серај Гозлер---Хајрије Наталиа Доисопоулос---Ана Катерина Моутсатсос---Стела Асли Алтајар--- Ајсел Јелиз Акаја ---Есра Гузун Алкан---Доне Биназ Ергин---Икрамије Јилмаз Груда---Џелаир Ахмет Уз---Хикмет Синаси Уртсевер ---Хамит Назли Тосуноглу---Рабија Кајра - Илаида - Талиа Сонгур---Михрибан Сафие и Фазила
знаете дека стела од серијава играла во америчкион филм Hangover? Таа не била обична глумица и + пораснала во Калифорниа. И посакувам најубава и најдолга кариера во фамозниот Холивуд.
Дека имаме мало кученце,баба ми вика ајде бе ке го крстиме чикита.Ко ме фати една смеа. П.с од турскиве серии навика имам Ах да си не пукнеш
Колку ја сакав серијава,најомилена ми беше од сите...и репризите ги гледав се додека не отидов на одмор
Онаа епизода кога на Караман му се искриви таа фацата и кога сакаше дуќанот да го продаде и да се преселат на друго место секогаш смеа ми предизвикува!Мислам дека пред 3-4 дена ја емитуваа.... Назире...за неа немам зборови..Муууу ќерко мууу...невозможна си бе Назире! иначе оваа серија и следната година пак да ја репризираат јас ќе ја гледам пак