Не видов ништо од филмов си дојдов баш кога Фериде му кажуваше на Караман за сметката Spoiler Штооооооооо, Феридеееееееееееееееееее Кадир е нај јак со тоа англискиот шур шур Ана Океш со тоа Магарето е цар аво ја Кадир Абе тато не ме викај магаре, тешко ми паѓа
Koга рече Ставрос Елени до Македонија се слушаш ќе паднев од кревет хахахахаа, шубо го препраиле нашиве грк да речит македонија ! Исто стариот ко рече кутра моја внука сите по едно дете носат а она три хахахаха Друго јако лелеј сеа бремена е женаму на Караман, хахахахаха 4 бебиња в куќа лелеј јако ќе е немаш шо.. и ко му викаше старион на Караман до кај е со сунетот? аххахахахахах а овај му викат имат време хахах... Леле на староно уше еднаш ќе го мавнеше и ќе си одеше создравие ко дозна дека грчка крв имал во него рече јас сум син на турски борец хахахахахахаха и ќе си сонвит дека го играт грчкото хахаха лелеј едвај чекам утре да го гледам...
Абе вчера сум се згазила од смеење Кога стигна бе онеј Караман да и направи дете на Фериде??Сега јако ќе биде со 4 бебиња ..Хахахах а Мемикк сега во него тече грчка крв... Серијата е прејакаа едвај чекам вечер да ја гледам..
Стварно Фериде ќе биде бремена? Некако не ми е за верување мене. Ај некој што знае што ќе се случува понатаму, нека ни каже
Spoiler Прејако ќе биде понатаму..Дедото Мемик ќе се заљуби во бабата на Нико и ќе се венчаат..Рушен и Назире ќе се преселат од куќата заедно со трите девојчиња..А интересно допрва доаѓа..Родителите на Назли ќе одат во Атина и сватот ќе ги шета со јахтата и Фериде и Караман ќе се изрезилат пред сите..Ќе им донесат нескафе и капучино и овие нема да знаат како се пие од цевката цели ќе се извалкаат Стариот кога ќе дознае дека во него тече грчка крв ќе полуди,уште повеќе ке го замрази Нико ама со тек на време ќе го засака.....Кадир прво ќе биде со Ана а потоа ќе му најдат една друга,и таа ќе биде убава..Назли ќе ја гледаат на ТВ ќе рекламира нешто сите ќе се радуваат само дедото Мемик ќе превртува очи.Нико и Назли ќе си имаат две дечиња едното машко а другото женско..Ќе има многу интересни случки ама не сакам да ви ги откријам пред време затоа што ако ви кажам нема да ви биде интресно..Се надевам дека ова беше доволно..Поздравче
Девојко следниот пат во спојлер да го ставиш тоа што ќе се случува понатаму. Бидејќи не сакам да читам предвреме што ќе се случува.
Spoiler За Фериде стварно незнам дали е вистина дека е бремена..Ама ја гледав на интернет со бебе в раце заедно со Назли и незнам дали е на Фериде или на Назли..Ма да не ми се верува да остане бремена сигурно е грешка некоја..Не ми е јасно кога стигнал Караман да и направи??Човекот ќе се здрви вечерва пак со шеќерот ќе си има маки кога ќе му каже Фериде дека е бремена...
Дечки може некој да ми даде линк кога овој Ставрос рекол дека се слуша до Македонија???Имав гости па ништо многу малку погледнав во телевизорот....
Некоја членка мислам даде епезоди со превод ја барав ама не ја најдов може ако знаете да ми ја дадете..... Фала ви
Кадир: Тато бе јас бев во војска, јас пораснав. Океш: А значи беше мало магаре, сеа си уште поголемо магаре. Врвот вечерва
хахаха денес гледав...живи смешки била серијава тоа со пијавиците, па туршија кога јадеа... Елени, до Македонија се слушаш од кај им текна вака да преведат
Серијава навистина знае да насмее. Море, не да насмее да пресмее. Кадир, англиски зборувал како славејче, после 15-дневниот курс. Караман зборувал со грчки акцент... А кога викна „Во Гази Антеп ќе живеат‘‘ Сватовите си ги вози на дрндале. Елени: „Леле каков чуден човек, сите ќе не фрли во морето.‘‘