Не ја пратам (само знам дека Грк и Турчинка се сакаат), ама вчера нешо се дереа и у другата соба чув по нешо и знам дека некој Грк му дал крв на еден белобрк болен Турчин од серијава и овој нешо се дереше „Сеа и со грчка крв ме затрувте“ ова она. И случајно влегов во соба (така дознав дека тоа бил белобркиов) и видов како се сонува демек војник и грчконо оро го игра абе се помочав од смеење.
Јас не ја гледав серијава од почеток, но во последно време интересна ми е и се смеам Најсмешен е секако Караман, а Фериде ме иритираше-но не толку во последно време. Ама гледате, не ја попушта веќе лепезата за менопауза И ќе ја заборавев Назире хаха... Самата фаца ми е смешна, а тек кога ќе почне да се смее
лелееее рушеееррр срцка еееее како си е по неговата назире вистински сопруг мила мое назире овие ми се срцки
Hе можам да ги поднесам Hазли и Tатко и Oдвратни створења, Hико што се не претрпе заради Hазли, и какви навреди од тој лудиот Kараман, и пак не се откажа од неа, а оваа рошлава, баба му еднаш ја навреди, одма носот си го крева сељандура, та дури и Aна 100 пати подобра од нејзе излезе,мочла една
Значи ја мразам ова бабава, мислам ја претерва стварно , ептен ги навреди кој и да е онака ќе реагира.
AAAAAAA a оној Kараман па што му правеше на Hико, и тоа секој ден, а не само еднаш и бабава вештерка права, Спојлер ама ќе му скокне во тавфче на Mемик