Летна гардероба, дефинитивно. Поубаво се чувствувам кога имам помалку парчиња облека на мене, полесно ми е
Секоја гардероба си има своја убавина,и свои предности. Зимиските vs летните парчина во мојот гардероб се 50:50 Лето како лето, не се замараш со тоа дали требало да ставиш боди ролка или дебели хулахопки. Доволни се лелавите парчина и да изгледаш пуфка. Но таа летна гардероба вклучува доста тесни маички, кои баш не одат во прилог со моето малку нагласено стомаче,а ги имам многу и веќе две лета не сум ги облекла ..<.3
Зимска! Не сакам шорцеви, рамбовки, блузи со гол стомак или недај боже со гол грб , сандалки, балетанки и така натаму, а и имам некои проблеми, па работите што ги спомнав не ни ги носам. Кога иде лето( а фала богу конечно заврши) секогаш сум во бермуди под колена, блуза на куси ракави и патики. Така ми е најубаво. Ни се гледа нешто што не треба, ни ништо. Златна зима! Ајде нека иди побрзо Обожавам зимска облека. Шалови, нараквици, фармерки, јакни, џемпери, дуксерки, боди, дебели хеланки, високи чорапчиња, чизми.. ахх
Па ја сакам и зимската и летната облека. Како што кажа членката погоре и зимската и летната облека си има своја убавина, но сепак зимската ми е поубава.
Повеќе преферирам летна облека. Полесно ми е за комбинирање, а и обожавам фустанчиња и маички на тенки рамки.
Зимската облека ја сакам повеќе, и имам повеќе зимска одколку летна! Преку лето не носам кратки маици и шорцеви, баш поради тоа и не ја обожавам..
Летна гардероба повеќе обожавам, јас сум летен тип на жена, обожавам да носам лесни сукни, фустани, маици без ракави.... Едноставно во летна гардероа се чувствувам поубаво и по секси.