Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зимска vs летна гардероба

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 18 октомври 2010.

1. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    I letna i zimska vo dvete mi e udobno i se cistvuvam seksi

2. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    зимска дефинитивно
    Поубаво ми е кога имам на себе фармерки, блуза, дуксер, јакна, ракавици итн и ми е пријатно топло, отколку по шорцеви и маица а сонцето ме пржи.
    Во зима на пример ладно ти е, ќе облечеш нешто плус, ама во лето, најтенко ќе се облечеш, пак тие е жешко и онда трпи :D
    Башка родена сум само два дена пред зима, така да си сакам ладничко време и топла облека :)

3. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.349
    Допаѓања:
    6.809
    Ја сакам зимската гардероба, бидејќи многу ми се допаѓа слоевито облекување, со џемпери, капи, шалови, ракавици, итн...Сакам да комбинирам и многу удобно се чувствувам во тие широки и меки блузички, но од друга страна ми требаат саати додека да се облечам....сепак, лето си е лето...многу е поедноставно, доволни се само едни кратки пантолончиња, блуза на прерамки, и тоа е тоа..

4. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.211
    Допаѓања:
    6.398
    i zimska i letna :))
    obozhuvam da se naoblekuvam, sakam ladno vreme :)

5. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Уживам во летната гардероба.За комбинирање ми се интересни и летната и зимската.Но поголем предизвик ми е зимската гардероба.Сакам едноставни парчиња но да изгледаат софистицирано и убаво.