Што највеќе носите?Што имате или би сакале да имате? Воедно можете да поставувате слики од јаник,капути,пончо...
Зависи од пригодата Сакам да си носам и капути и бунди.Бидејќи бундата повеќе ме топли сакам нејзи повеќе да си е носам,а и пофина ми е А капутчето,и него си го носам но не толку често
Дефинитивно капут, мразам бунди, никогаш не сум можела да ги носам, за овој дел од годинава сакам да носам кожни јакни, деновиве планирам да си се почастам со една таква
Не знаев каде да прашам па оваа тема ми беше најсоодветна....Вака, имам дома чоја материјал оној за капути поправо имам 2 едната боја е темно црвена (винска) а другата е светло зелена .....е сега по ова интернетот никако не можам да најдам модел Ги гледав овие што сте ги поставиле во темава ама сите ми се како за повозрасни па ако имате некој страна со капути како за тинејџери ако миже да ми дадете или пак некоја слика.....
Ах носам и капут,а богами ко ќе поладничко си имам едно бундале кое што ме топли ептен Ете некои моделчиња кои што ми оставија впечаток Моите две омилени
Обожавам капути обично носам темни бои црна, сива, тегет... немам храброст да облечем некоја јака боја иако многу ми се допаѓа како стои
Обожавам капутчиња. Имам едно вакво само што е црно. Не ме топли толку многу ама,сакам да си го носам. Имам и една бунда,која и тоа како ме топли. Неможам да најдам моделче