Имам црн, крем и црвен капут, црна бунда ииии две јакни едната не ја носам скоро никогаш кратка ептен спортска и една розево сива за скијање
Знам дека е рано за капути но,сакав да прашам дали некој досега купувал капути во Манго и како е задоволен?Факјаат ли топчиња,како кебињата?Јас бендисав еден сив но не би да лупнам туку така пари на него и затоа сакам искуства од др. да слушнам?
Vo city mall proveri vcera gledav imase skoro vo sekoja prodavnica..Vo stradivarius tie bea mn slatki a i na popust
Порано носев бела бунда и ми стоеше одлично. Денес повеке носам капути, затоа што немам најдено бунда како таа.
Дечки не можев да најдам друга тема кај што би можела да го прашам ова Дали некој знае во Скопје дали постои место каде што теснат бунди, капути кожи и слично?
Feminki ve molam za pomos. Prvo ne znam dali e prasanjevo za ovde ama ne najdov posoodvetna tema. Kako gi odrzuvate jaknite polneti so perduvi? Konkretno, jaknata e ednas oblecena, nova, ama,mnogu osetliva boja, i posle prvoto nosenje i se pojavi odvratna i golema fleka, nemame poim od sto e, ama bese nosena na proslava i mnogu verojatno e nekoj da ja zgaznal ili ne znam,da ja doprel so nesto mrsno.. Se obidov da ja zacistam, ne samo sto ne izleze flekata,tuku i se poznava trag do,kade doprela vodata. Muabetot mi e da ja peram ili da ja nosam na hemisko? Na etiketata stoi moze masinsko perenje na 30 stepeni, ama pred nekolku godini taka isprav montka polneta so perduvi i ja,upropastov komletno. Perduvite padnaa najdole, se susese cela nedela i posle toa ne mozese polnenjeto da se sredi, t.e. perduvite si ostanaa sobrani na kupce dole. Sega mi e strab da ja isperam ovaa jakna, a i toa ne znam dali ke e dovolno da iscezne,flekata. Aj ve molam soveti i iskustva, mnogu mi e vazno i itno...
Женски каде можам да најдам убав капут со крзно по можност црн.. и да биде прав до над колена.. и без капа нормално Во последно време гледам повеке се носат будни, но како мецана делувам во нив .. дали можеби сте виделе некој интересен капут што ви оставил впечаток.. Убав ден
Убаво е.. но не ми стојат широки надоле пошо јас имам спојлерчина и немам некоја висина.. Пробував и јас исто ама не ми стои така да право е идеално за мене
Здраво Не е соодветна тема но ако знае некој да ми каже како се движат цените на капутите од хепенинг?фала
ја преферирам кратки јакички секако топли и кожни... во мојот гардеробер имам две кратки, 4 кожени, и по некоја подолга али поретко ги носам. но, пред неколку дена или ај нека е недела, од грчка си купив таква убава јакна, што до сега во живот не сум имала... убава е, не е многу кратка, црна е, но неможете да верувате кооооолллку топли луге.... стварно до сега не сум имала вакво нешто. обично или ке е топла а не толку кратка и убава, или обратно- ке е убава кратка но ке тресеш по малку клинци во неа.. све за убавина хаха... но ви велам ова е стварно чудесно. и што е нај нај- ја купив повеќе онакам да не речам на шала, за да ја носам ептен до негде, сабајлечки пример до школо кога го носам малиот, или до продавница или у кола кога не ме гледа скоро никој... но погрешив во проценката- еве си ја носам и тоа гордо. и убава ми е добро ми стои и пред се топла е. и нај нај заборавив да докажам- ја платив мнооогу ефтино и тоа на некој попуст беше- само 10 евра. сакајте верувајте сакајте не. секако не е некоја јака марка дека не ми ни беше тоа целта, напротив од еден кинески кварт огромен како 2 рамстора у ск... како и да е- многу ми се погоди...
Јас лани земав од Zara јакна. https://www.fanjackets.com/wp-content/uploads/2014/02/The-Dark-Knight-Rises-Coat-Jacket.jpg?10f168 Многу е добра и многу топли.