Не знам зошто, но годинава некако ми е катастрофа. Дури ни хуморот на Сашко не е тоа што беше... Веќе видено се, ништо ново, ништо интересно.
мене баш ми е интересно... умирам од смеење...интересно ми е што секојдневните проблеми на Македонија (вклучувајќи и политички настани) се презентирани на комичен начин... волку не сум се смеела којзнае од кога во секој случај бравоо
Мене Сашко ама воопшто никогаш нема да ме насмее нешто посебно, досаден ми е и вештачки, сите смешки што ги кажува веќе сум ги читала на твитер или фејсбук, ништо ново не му текнало па да се насмеам.. Инаку дојдов на темава да прашам дали помина Сара Мејс, јас пред малце вклучив? Гледам слики пееле заедно со Тамара и уште една, од кај до кај заедно и што пеееле? Ако помина кажете ми збор два, ако не да знам да чекам??
да пееа со Тамара и девојката од тој бендот тумбао салса така некако ќе беше Тамара кога ја прими наградата кажа дека била настината и неможела да пее и си замина и сашко ја извади на сцена и заедно со сара пееа
го спомнаа негде тоше или нешто сум пропуштила?? не ми се верува ако не го спомнале, инаку оваа бубамара , не ми беше нешо најј , не дека не ме насмеа сашко , али минатата болјје ми беше некако