Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Златна Бубамара на популарноста

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од alisa222, 9 февруари 2011.

1. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Си ја гледам Златна Бубамара на популарноста на телевизија секоја година откако Сашко Коцев е водител и многу ми се допаѓа и драго ми е многу што Сашко е од Куманово исто како мене и ќе продолжам и понатаму да ја гледам во иднина бидејќи навистина е цар човекот и навистина го бива за стендап комедија,а тоа според мене воопшто не е едноставно за глумење и не верувам дека секој може да го глуми!Браво за Сашко Коцев и за Златната Бубамара на популарноста! ;) 8) :* :inlove:

На SnowWhite8 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    3.596
    Тони:нека дигне рака оној кој мисли дека треба да се направи еден споменик за Сашко Коцев.
    Сашко: нема од што.

:rofl: :rofl: Цар!
    Прв пат бев присутна во живо на бубамара и прекрасно беше.Следната година ако имам можност би одела, без размислување.Поголемиот дел од наградите завршија во прави раце :)

На sweet-star и mileystar им се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Мене дечките од Театар Комедија ми беа супер, и радо би отишла на нивна претстава.
    Цацко беше исфорсиран, ми падна глупо кога го гледав, барем да го паметиме по К15, а не по она вчера со човекова средина и околина. :|

Наградите беа глупост. Лижењето гз на Сееберина од страна на Џамбазов беспотребно. Мислаааам, на кого ли само му се клањаме, по тоа можеме да видиме до кај сме.
    Тони Зен, па и Бени - хит на годината. Јес да е изумрена поп музикава, ама сигурно песната на Бени не била хит и тоа на годината. Еве јас никогаш не сум ја ни чула.

Ланската многу подобра. За тоа со арката и пензионерите прснав од смеа, светли точки на вечерта. :D

На mila25ve и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  4. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    цццццц каква брука брее!!И на баба Рада ли стигнаа да и дадат награда???? Сега нека ја примат за лекарка во болница нека работи ептен ја величат со тие тревите..Не можев да си поверувам на очите кога видов :x :x

5. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    653
    Колку само сум се смеела , еве денес и на реприза си го изгледав.... Сашко Коцев секој му чест ... какво шоу направи ... од цацко очекував повеке, многу го обожавам неговиот хумор али искрено синоке песната ме разочара... Момците од театар стварно беа супер :clap: А се газев од смеење на делот за пензионерите хахахахах тоа “Крцкалче„ леле леле :rofl:

6. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Имав многу напорен ден, па нешто гледав нешто преспав :tmi: :rofl:
    Најинтересен ми беше делот со Тино и Атанас срцки бе, ме изнасмеаа а и во исто време се почувствував како да ги гледам од Фатмаѓул Селим и Ердоган :lol:

Исто така, незнам дали ја приметивте завидливата фаца на Тамара кога го повикаа Даниел на сцената за да му ја дадат наградата. Љубоморна една :!:

7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    9.073
    Интересно беше,но цело не го изгледав,битно Даниел Кајмакоски зеде награда,Перчоли пееше ^_^ .
    Сашко Коцев цар-со фискална во рака до арка без мака :rofl:

8. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Jа има ли на you tube? Не успеав да гледам ама ми кажаа дека Сашо бил закон!

9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Ме разочара малку.

Сашко беше смешен, ама за смешки кои секој ден се вртат. Имаше неколку интересни моменти но не беа оригинални воопшто.

Апсолутно беа ужасни 90% од луѓето што се појавија на сцена, единствено дечките од Театар Комедија и Игор со момците од Танец вредеа, иако Игор имал далеку подобри претставувања. Не знам дали само мене ме нервира тоа, ама никаков дрес код нема на настанов кој толку е фамозен. Не може бе женине во балски хаљини да бидат, пола од мужине во сако и друга половина во дуксери. Не иде, стварно не иде. Има секакви комбинации, ама дуксер на јавен настан да опнеш не прифаќам.

Катерина Иванова под итно да земе да чита, една реченица не и успеа да сврзе. Северина ми беше никаква, како под седативи и млитава. Влатко Стефановски искрено ме разочара со песната Суперхерои, не знам останатите какви му се од ЦД-то ама оваа беше никаква. И Цацко беше очигледно исфрустриран, крајно невкусно и непотребно. А Билјана од Идол не ја познав. Неколку пати ги имам слушано во живо со истиов бенд на Ренџов ама многу подобри биле. И воопшто не беа синхронизирани со Тамара и Сара, како прв пат заедно на сцена да се нашле.

Се’ на се’, лошо. Прееска прочитав едно фино резиме на Бубамарава, апсолутно се согласувам со ова. http://sokarovski.tumblr.com/post/77576432522

На fatamorgana123 и RainBow им се допаѓа ова.
  10. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Мене Бубамарава ми е многу тапа, и од пред повеќе години не ја следам воопшто. Ќе ѕирнам по нешто информативно 20ина минути, ќе си потврдам дека е исто тиииит ко претходно и толку.

11. bernadett

bernadett Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2011
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    43
    Не вреди да се коментира...

12. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Очекував поинтересно да биди + не ни излегов да за ја гледам ај догодина подобро да се надеваме..........

13. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Оваа година јас ич не се насмеав.

Сум одела на свирки на Бени, бил ок дечкото, ама овде беше толку занесен, се однесуваше некако идиотски, песната беше крш и преочигледно пееше на плејбек.
    Ме разочара.

Дечките од театарот отпрво ми беа интересни, се додека не премина нивното во глупирање и одвај дочекав да си заминат.

14. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Зарем сум единствена која не гледа Златна Бубамара?
    Според мене,глупост на квадрат е ова.
    А Сашко Коцев..не вреди да се коментира,преантипатичен лик,органски не можам да го поднесам.
    А и не знам што е толку умислен.Не е воопшто интересен,туку напротив.Досаден,досаден.. :x

На Taccka, senza.parole и nena2010 им се допаѓа ова.
  15. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Да не случајно повторно ја даваат на тв реприза? :)

16. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Ја гледав на you tube...наградите не ме интересираат, смешките на Сашко....циркуизи...не можев да се соземам...Лозово, влези Ивонче, идемо у планине, Ноева арка... :D

17. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Е арно вие што не ја следите бубамарава и што ви е Сашко антипатичен, туку што прајме со вашите истомисленици што секоја година дремат ко намќори во универзална? |(

Значи АМАН! ако добиваат гратиси не значи дека МОРА да присуствуваат... нека отстапат место на некому кому му е интересно да ја гледа манифестацијата. Нека си седат дома нека си гледаат нешто друго на ТВ, другиве ќе си се смеат во сала и сите задоволни...

18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
  19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Добар е Сашко ама има и подобри од него. Малку гледав, неколку инсерти. Мислам дека истите смешки му се секоја година.

20. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    28.264
    имаше вчера реприза од кај 14:00 часот,ама би требало пак да ја дадат или во теков на неделава или пак викендов што иде ако разберам нешто ке ви пишам.позз :D :D :D