Златна Бубамара на популарноста

Discussion in 'Филм и ТВ' started by alisa222, Feb 9, 2011.

1. atala

atala Популарен член

Си ја гледам Златна Бубамара на популарноста на телевизија секоја година откако Сашко Коцев е водител и многу ми се допаѓа и драго ми е многу што Сашко е од Куманово исто како мене и ќе продолжам и понатаму да ја гледам во иднина бидејќи навистина е цар човекот и навистина го бива за стендап комедија,а тоа според мене воопшто не е едноставно за глумење и не верувам дека секој може да го глуми!Браво за Сашко Коцев и за Златната Бубамара на популарноста! ;) 8) :* :inlove:

SnowWhite8 likes this.
  2. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Тони:нека дигне рака оној кој мисли дека треба да се направи еден споменик за Сашко Коцев.
    Сашко: нема од што.

:rofl: :rofl: Цар!
    Прв пат бев присутна во живо на бубамара и прекрасно беше.Следната година ако имам можност би одела, без размислување.Поголемиот дел од наградите завршија во прави раце :)

sweet-star and mileystar like this.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Мене дечките од Театар Комедија ми беа супер, и радо би отишла на нивна претстава.
    Цацко беше исфорсиран, ми падна глупо кога го гледав, барем да го паметиме по К15, а не по она вчера со човекова средина и околина. :|

Наградите беа глупост. Лижењето гз на Сееберина од страна на Џамбазов беспотребно. Мислаааам, на кого ли само му се клањаме, по тоа можеме да видиме до кај сме.
    Тони Зен, па и Бени - хит на годината. Јес да е изумрена поп музикава, ама сигурно песната на Бени не била хит и тоа на годината. Еве јас никогаш не сум ја ни чула.

Ланската многу подобра. За тоа со арката и пензионерите прснав од смеа, светли точки на вечерта. :D

mila25ve and SparkyAngel like this.
  4. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

цццццц каква брука брее!!И на баба Рада ли стигнаа да и дадат награда???? Сега нека ја примат за лекарка во болница нека работи ептен ја величат со тие тревите..Не можев да си поверувам на очите кога видов :x :x

5. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Колку само сум се смеела , еве денес и на реприза си го изгледав.... Сашко Коцев секој му чест ... какво шоу направи ... од цацко очекував повеке, многу го обожавам неговиот хумор али искрено синоке песната ме разочара... Момците од театар стварно беа супер :clap: А се газев од смеење на делот за пензионерите хахахахах тоа “Крцкалче„ леле леле :rofl:

6. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Имав многу напорен ден, па нешто гледав нешто преспав :tmi: :rofl:
    Најинтересен ми беше делот со Тино и Атанас срцки бе, ме изнасмеаа а и во исто време се почувствував како да ги гледам од Фатмаѓул Селим и Ердоган :lol:

Исто така, незнам дали ја приметивте завидливата фаца на Тамара кога го повикаа Даниел на сцената за да му ја дадат наградата. Љубоморна една :!:

7. hermosa

hermosa Популарен член

Интересно беше,но цело не го изгледав,битно Даниел Кајмакоски зеде награда,Перчоли пееше ^_^ .
    Сашко Коцев цар-со фискална во рака до арка без мака :rofl:

8. fighter

fighter Популарен член

Jа има ли на you tube? Не успеав да гледам ама ми кажаа дека Сашо бил закон!

9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Ме разочара малку.

Сашко беше смешен, ама за смешки кои секој ден се вртат. Имаше неколку интересни моменти но не беа оригинални воопшто.

Апсолутно беа ужасни 90% од луѓето што се појавија на сцена, единствено дечките од Театар Комедија и Игор со момците од Танец вредеа, иако Игор имал далеку подобри претставувања. Не знам дали само мене ме нервира тоа, ама никаков дрес код нема на настанов кој толку е фамозен. Не може бе женине во балски хаљини да бидат, пола од мужине во сако и друга половина во дуксери. Не иде, стварно не иде. Има секакви комбинации, ама дуксер на јавен настан да опнеш не прифаќам.

Катерина Иванова под итно да земе да чита, една реченица не и успеа да сврзе. Северина ми беше никаква, како под седативи и млитава. Влатко Стефановски искрено ме разочара со песната Суперхерои, не знам останатите какви му се од ЦД-то ама оваа беше никаква. И Цацко беше очигледно исфрустриран, крајно невкусно и непотребно. А Билјана од Идол не ја познав. Неколку пати ги имам слушано во живо со истиов бенд на Ренџов ама многу подобри биле. И воопшто не беа синхронизирани со Тамара и Сара, како прв пат заедно на сцена да се нашле.

Се’ на се’, лошо. Прееска прочитав едно фино резиме на Бубамарава, апсолутно се согласувам со ова. http://sokarovski.tumblr.com/post/77576432522

fatamorgana123 and RainBow like this.
  10. littleflower

littleflower Популарен член

Мене Бубамарава ми е многу тапа, и од пред повеќе години не ја следам воопшто. Ќе ѕирнам по нешто информативно 20ина минути, ќе си потврдам дека е исто тиииит ко претходно и толку.

11. bernadett

bernadett Истакнат член

Не вреди да се коментира...

12. kikav

kikav Популарен член

Очекував поинтересно да биди + не ни излегов да за ја гледам ај догодина подобро да се надеваме..........

13. Silver.E

Silver.E Популарен член

Оваа година јас ич не се насмеав.

Сум одела на свирки на Бени, бил ок дечкото, ама овде беше толку занесен, се однесуваше некако идиотски, песната беше крш и преочигледно пееше на плејбек.
    Ме разочара.

Дечките од театарот отпрво ми беа интересни, се додека не премина нивното во глупирање и одвај дочекав да си заминат.

14. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Зарем сум единствена која не гледа Златна Бубамара?
    Според мене,глупост на квадрат е ова.
    А Сашко Коцев..не вреди да се коментира,преантипатичен лик,органски не можам да го поднесам.
    А и не знам што е толку умислен.Не е воопшто интересен,туку напротив.Досаден,досаден.. :x

Taccka, senza.parole and nena2010 like this.
  15. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Да не случајно повторно ја даваат на тв реприза? :)

16. fighter

fighter Популарен член

Ја гледав на you tube...наградите не ме интересираат, смешките на Сашко....циркуизи...не можев да се соземам...Лозово, влези Ивонче, идемо у планине, Ноева арка... :D

17. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Е арно вие што не ја следите бубамарава и што ви е Сашко антипатичен, туку што прајме со вашите истомисленици што секоја година дремат ко намќори во универзална? |(

Значи АМАН! ако добиваат гратиси не значи дека МОРА да присуствуваат... нека отстапат место на некому кому му е интересно да ја гледа манифестацијата. Нека си седат дома нека си гледаат нешто друго на ТВ, другиве ќе си се смеат во сала и сите задоволни...

18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Добар е Сашко ама има и подобри од него. Малку гледав, неколку инсерти. Мислам дека истите смешки му се секоја година.

20. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

имаше вчера реприза од кај 14:00 часот,ама би требало пак да ја дадат или во теков на неделава или пак викендов што иде ако разберам нешто ке ви пишам.позз :D :D :D