Златнава бубашваба, одамна престанав да ја гледам , бидејќи ми е дежа ву некако , не ми е ништо интересно како на времето ..ја нема таа магија и шмек од тогаш , а исто и не останаа квалитетни луѓе за номинации, не дека порано претекуваше ,ама сега треба да го викнеме Диоген да ги најде
Јас сум голем фан на бубамара, ама за жал оваа година не ја гледав. Дали некој знае дали ќе ја дадат реприза на Канал5 на “големо барање на нас гледачите“ или да си ја чекам на ЈуТјуб?
^^ Мене оваа не ми е ништо посебно за да падниш на газ од лепота, просечна ми е на фаца, само телото и е гром. Одвај чекам да видам годинава шо смислиле
Да де, не викам дека е најубава девојка во Македонија. Но не се сложувам со тебе дека е просечно убава.
И јас се сложувам дека не е просечно убава, зошто да ја видиш без вештачкава коса плава ќе сфатиш дека е една од поружните
Ushte li nekoj go gleda ova? Moeto vnimanie posleden pat go dobi vo deveeset i nekoja, zaboraviv tochno koja od shto bev tolku mala. Kolku losh vkus ima ovoj narod: turbofolk, turski serii, skopje 2014, humorot na Sashko Kocev... Спојлер btw, toa pod fustanot na Marijana bela gakja li e, ili mene taka mi se chini? Ne odgovarajte, ne deka stvarno me interesira
Колку што може да ме насмее Сашко Коцев, никој друг не може во животот толку да ме насмее. Со него искрено, од срце можам да се изнасмејам. Му симнувам капа на човеков, секоја му чест, никој не може да го замени во тоа што го работи.