Да бидам искрена, порано и мене ми беше многу смешен Сашко Коцев на Златна Бубамара, ама последниве две-три години откога секоја тема е за политика, па и кога почна да изведува на струмички дијалект а не го бива. Ај годинава можеби нема да е толку.
И кога мислиш дека не може да биде полошо, станува ПОЛОШО!! Дај Сашко сожали се и излези, не за нас, за колегите твои што се глупираат . Уште Благодушка Марулова да излезе и топ ќе сте . А што од два часа од кога е почнато, саат и пол се реклами, тоа е друга прича . Од другата година наместо Златна бубамара на ПОПУЛАРНОСТА, слободно може да се прекрстите во Златна бубамара на БЛАМОТ!! #сеедномие
Дечкиве Тино и Атанас се баш освежување на мак.сцена. Не може Сашко вечно да биде водител. А да, причина + зошто гледам бубамара. ФРАЈЛЕ Предобри се. Сакам концерт набрзо кај нас
Буба марава ептен досадна без Сашко... Толку ли не може да се најдат креативни и интересни луѓе кај нас да направат едно шоу што ќе биде стварно супер...
Dve utakmici izgledav otkako pochna bubashvabata i sea pushtaat doma kanal 5, ushte ne zavrshila. Daj neka spasuva nekoj od ova firomsko sranje edit Go promenija, dobro e, dobro
а во поглед на наградиве? Кое срање еј. Сите емисии од канал 5 си имаат измислено категорија за да земат награда . Зевзекманија еј, добро кој го гледа тоа бре?!
једино Џамбазов би го издвоила , другооо све е КАТАСТРОФА , ова веке не е Бубамара , туку Цветници 95
Од годинешнава БУМБАР мара крајно сум разочарана значи.....Све глупости, глупи теми на Сашко кои воопшто не ме насмеаја, глупави награди и што е најстрашно ептен малку музика .... Значи се на се , забава НУЛА
А тек госпожана од Љубојна , воопшто не беше вкусна и ускалдена во градите..... Срамно, невкусно и нелично !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Мислев дека лани беше ужас, ама годинава гледам дека можело и полошо од тоа, што од награди, што од смешки, едино Тања што ме насмеа, другово ништо, искрено очекував многу повеќе од Сашко...