Доделувањето на оскари е со пренос во живо, а Бубамара цела недела ќе се чека. Можеби е стратегија за поголема популарност да се очекува да се зборува таа недела за неа, но сепак мислам не е лошо директен пренос да има.
Ептен ги форсираат ги туркаат тие Атанас и Тино, но не ги бива баш. Незнам али мене воопшто не ми се интересни ниту пак знаат нештото да го кажат како Сашко на пример што знае да го пренесе на публиката
И настанов не е тоа што беше, некако сè едно исто се врти. Последната подобра Бубамара беше тогаш кога Сашко ја запроси девојката чинам, на другите и не се сеќавам, што значи дека не ми ни оставиле некој впечаток. Твитерџии, Силванева Бонева, Грујо Вс. Зајо и сè така во круг...боринг. Годинава Инамногуфина да не им е на тапет? Најинкогнито личност на годината, ИМФ.
Не дека се нешто посебно смешни Атанас и Тино, ама па кого друг да стават за водител? Едно време беа Игор и Тони, па сега Сашко, па кој би бил следен? Овие двајца работат во театар Комедија, а таму директорка е Жугиќ... Таа е вмровка, ваљда и тие се... Па затоа ги форсираат. Ма да и со партиска книшка и без книшка... Исто ти е.. Нема кого да викнат.
Јас па ми здосади од Сашко Коцев баш би сакала Атанас и Тино да ја водат Буба Мара треба и таму промени веке 10 години Сашко е водител на буба мара,сакам промени сакам смеа.
Се надевам Сашко ќе биде позастапен... овие двајцава не ми се ништо посебно, хуморот на манифестацијава ми опадна со нив На фб видов сега дека екипата од Фчерашни новости добиле бубамара, предвидувам дека највеќе за нив ќе ми е мило и дека ќе се хајлајт на вечерта
Најаки се СЈО дефинитивно од тоа што видов по порталиве и инста А и мислам дека повеќе видовме на нет, исто како да сме биле таму )
Тамара Тодевска е пејачка на годината...очекувано, не знам зошто. Само, издаде некој хит годинава или уште се „вади“ со „Тажна љубов, среќна песна“? Не сум во тек.
Многу ја сакам Тамара ама досадно е... И лани нели зема она? Или лани беше као албум на годината... Ама коа замислиш - која пејачка друга би можела да земе? Уствари, како за промена може Елена Ристеска, на пример. Удавија со Тамара. Сите бубамари ми личат една со друга )))))))))
Па како што тргнала работава со нашиве пејачи, вака ко што се тепаат кој побрзо да извади нова песМа, не ме чуди уште 5-6 години со ред да биде прогласена Тамара за пејачка на годината со песната Тажна љубов среќна песна Значи најнова песна кај нас е од Тамара од пред 10 години....Вие арни?? п.с. се надевам ќе дојдат од некоја страна Елвир Мекиќ и Јован Јованов и ќе направат БУМ на македонска сцена Еххх....Живеам за тој ден...
Сара Мејс. се шалам, нормално. Барем добар вокал е во прашање, а едноличноста на оваа манифестација е причината поради која и не ја следам толку многу во последниве 2-3 години. Борииинг.
Вака сеа погледнав фотографии на некој портал од ова издание... Според фотографиите проценив дека пак станува збор за копија од претходните изданија. Цацко, Игор Џамбазов, Тамара... Се живо е исто. И се врти околу политиката. И глумат лудило тие 20-30 јавни фацки као Холивуд, а нема веза... Мизерија.