Имам кажано и ќе повторам - Каролина Гочева што е? Пејачка со големо П. Јас не знам што проблем имаат они со неа.
Зеде Каролина награда за најдобра пејачка неколку пати. Лани не се сеќавам која беше избрана, памти некој/а?
Не се сеќавам, ама мислам дека доби Бубамара за најдобар албум или сингл, не ми е баш при сеќавање. Небитно, поентата ми беше дека навистина нема некоја кадарна која ќе ја носи таа награда. Една Каролина и сиротата Тамара...
Ама луѓе разберете дека некој мора да ја земе наградата. Последните неколку години на музичка естрада се Каролина, Тамара и Сара Мејс, барем ја ко што сум запознаена. Ама ни од нив нешто ново слушнавме, ниту од некоја сосема четврта девојка. Ми се чини ко ДНК и Тајзи само да издаваат по нешто. Добро, ако го важите Тајзи, јер он је почео да издаје на српском за цели Балкан да чује. Водителка поворно беше Маријанчето? Би се кладела дека е со шлиц кој е минимум до карлична коска. Дали од ланската Бубамара до сега само Сара Мејс има издадено песна?
И Еден на еден повторно емисија на годината. Зарем нема ниту една друга емисија од забавен карактер?!
Ej decki. Tamara ne izdade pesna vo 2016, ama se porodi. Toa vo Makedonija e pobiten faktor za da dobie titula Pejacka na godinata. Ili ne e? Ne znam. Jas da bev ke ja preskoknev Taa nagrada oti nikoj ne e zasluzen da ja dobie.
А бе оваа Ина 294749 постови и слики објави за Златна Бубамара. Ептен е радосно девојчето што ја викнале
Судејќи по сликите и објавите најавуваат нешто интересно. Велат имало многу хумор и најдобаро издание, ама велат како и секоја година. Инчето битно се преесмеала Ќе видиме, ќе видиме. Претходните неколку изданија беа слаби. Не се толку лоши Тино и Атанас ама го немаат тоа нешто што го има Сашко, со сила не бива. И како тоа Тамарчето пак наградена? Барем сега со мајчинството паузираше, жива ја немаше што е и оправдано. Може да удриле по владава и ова со обвинителството па да направиле нешто интересно, ама и тоа секоја година стандард.
Каролина Гочева неколку години по ред земаше награда за најдобра пејачка и се одкажа, им одстапи место на другите пејачки, ако се сеќавате истото и Тоше го направи кога го прогласуваа за најдобар пејач
Абе никој ли нема за коментирање и сеир? Засега само Цацко ме изнасмеа со зафрканцииве за Трамп и ѕидот
Сaшкo не гo бивa. Мaрјaн Ѓoрѓиевски е врв. Штетa штo не гo викaaт негo, туку гo фoрсирaaт сaмo Сaшкo и oние двaјцaтa.