Фала богу оние двајцана уште ги нема. Иначе и мене досега само Цацко ме насмеа со муабетот за Трамп. Кога покажуваа делови од Бубамара во текот на овие 20 години, и кога завршија со Тоше, мене малку така тешко ми падна на душава. Фали, и тоа многу. Инаку зошто побогу Дац се фарбал плав?
Devojki da ne znaete negde online kaj moze da se gleda za nas od strancija? Izvinete na latinica od mob sum
Далеку е бубамара од она што беше,сашко е станат тапааа.Му помина времето и на него,редно време е да стават крај на оваа манифестација затоа што веќе нема визија и иднина.
Дац во косата се направил како слана да го фатила мислам хелоу Ако Тамара е пеачка на годината па јас не знам А нема можеби и кој друг... А овие сестриве Кочоски се направиле како буриња човече
E ги подреков, еве ги. Ич не ги сакам бе, многу ми се одвратни. Плус кога дознав какви се приватно Инаку убаво ми дојде Росана со песните, браво уште се држи колку толку.
Што е бе ова само стари..Кога и да видам во кадар се само пензионери.Мислаам, мислам, не знам што да кажам, живот си живеат..
Прoблемoт е штo немa Мaкедoнскa сценa. Зa 5 песни, 2 претстaви и 1 кoнцерт немa пoтребa дa се прaви мaнифестaцијa нa кoјa се дoделувaaт нaгрaди. Еве oвие двaјцaвa кaкo чoрaпa вo устa дa имaaт. Хумoр тaпa. Дa дaдaм зa oвa 1500 ден би ми билo мнoгу, мнoгу тешкo
Машала, кој како излегува на сцена вечерва, од Игор, до Росана и Цацко, сите печени за хроно. Едит - сестрите Кочовски и Дац, иии! Пу, пу!
Баш така @sanjaeva ,ние сцена немаме.На некој период ќе се збогати сцената со некоја добра песна или неколку,ама толку е. Кога ќе видиш дека пејачка на годината неколку години по ред е Тамара со две-три песни во целиот тој период ,повеќе нема што да се дискутира. За таленти имаме многу и одлични а што е работата незнам. Атанас и Тино ама ич не ми се интересни.Ниту ме нервираат дечките ни ми се антипатични,се трудат ете ама не и не,не ми се интересни. @Cka а кој од нашиве пејачи имаше неколку песни,неколку концерти и албуми
Ама нели она радиоводителка била, од каде сега зеде демек да пее. Најдобра емисија - Здраво Македонијо на Канал 5.
Та си мисле дека знае да пее А инаку Здраво Македонијо не знам кој гледа Луѓе што имаат проблеми барем за мене
Атанас и Тино убаво си рекоа на почеток она за trial период... епа доста им е, време е да им истече тој trial период како водители на бубамарава Не ми се ич интересни
Имaме тaлентирaни пејaчи тукa кaј нaс, не е декa немaме. Не сaмo вo пеењетo туку и вo мнoгу други сегменти. Сaмo штo нaшиве пејaчи не сaкaaт мaлку дa ги пoттурнaт, дa рaбoтaт сo нив, дa ги учaт. Се сеќaвaте ли нa Еврoвизијa кoгa пеејa oнoј дечкoтo и девoјкaтa сo песнaтa Goodbye to yesterday? Епa тoкму тoј пејaч јa искoнтaктирa пејaчкaтa нa фејсбук и oд тoгaш рaбoти сo неa и прв пaт нa Еврoвизијa беше. Амa не, нaшиве недoстижни се прaвaт. @sweet-cherry , ептен е низoк. Гo имaм виденo нa Бит Пaзaр влезе вo прoдaвницa еднa зa кoндури дa си купи и кoгa гo видoв викaм дoбрo е, имaлo и пoниски мaжи oд мене. Утехa.