Па баш така испаѓа. Јас не знам кој нормален би се јавил во утринска програма. Сите имаме проблеми па не се јавуваме у утринска
E не можам, добри се со верзијава на YMCA, или нашки кажано Халкидики Инаку реално добро утро Македонијо е доста гледана емисија посебно од пензионериве. Баба ми секој ден еве гледа, и сите нејзини пријателки.
Епа изгледа пола држава е ненормална. Имам репризи начекано, се јавуваат и тоа многу. Некои дури само да си помуабетат со водителките
Ват д фак ис дис шит? Ништо овие отупеле у пичку матер... Мислам хуморот им е да се акаш од земја. време е со @Summerlover да ја превземеме работата во наши раце. Да видите што е и убавина и хумор на исто место За Следната година договорено е со Ранко Стварно ме разочараа... Па и луѓево давале 1500 денари за во публика Да си баараат оштета под итнооо
Сaшкo јa вaди ситуaцијaтa. Кoј гo бивa, гo бивa. Здрaвo Мaкедoнијo, зaслуженo. Дoбрa екипa се. Пензиoнериве ги дoживувaaт Миленa и Рoберт кaкo внуци дa им се. Oние нaјредoвните кoи се јaвувaaт секoј ден, 100 % oчекувaле и нa свaдбa дa им бидaт гoсти
Ах,тие се најхит се јавуваат само да им кажат на водителките колку се прекрасни и убаво облечени Или оние кои се јавуваат па оди запри ги пола сат зборат Па има некој секој божји ден се јавуваат излеа нема друга работа тоа му е хоби најверојатно. Па коа ке се јават оние: Ало,алооо во програма сум? Да госпоѓо повелете. Таа пак Алооо,во програма сум
Како се вика овој младиов во карираниот костум? Атанас или Тино? Симпатичен ми е. Висок, строен... нема потреба од хроно-интервенции. А и онака ми фали симпатија во животот па што да не.
Или кoгa еден се избaци нa Миленa дaли нoселa тaнгa пoд сукњичетo. Еден пa, јa пoкaни дa слaвaт зaеднo Нoвa гoдинa, друг нa кaфе дa oдaт, трет се јaвувa сo прaшaњетo: Че стaпиме вo брaк? Пaциентиве ми се врв.
Штом мене успева да ме насмее имењакот, тоа значи дека има одлична смисла за хумор , али добро, ги разбирам и тие на кои не им е смешен, секој има различен вкус, али на мене во најголем дел ми се допаѓа неговиот хумор.
Абе Биба Додева е оваа Катица што ја глуми? Фаличен е и тоа ептен Може ќе пишам за јавнине фацки сочни трачеви за нив.
Снимкава на нет касни... кај мене примаат награда од „Добро утро Македонијо“. Е отрови. @sweet-cherry амаааа Атанас или Тино еееееееее, кажи мииииииииииии