Сашко само во венчаница успеа да ја насмее публикава, инаку како намќори дремеа цело време. Па и кога ќе убацат аплауз и смеење се познава од километар дека е монтирано, ептен дебилно звучи како да сме 90 и некоја.
Реално Даниел убаво пее, али моментиве кога се избацува со хеј ми е многу лош момент. Едит: Ау што беше со завивањево на крај..
Ау како почнаа се си мислам дека кај да е наредно ќе излезе и Александар Сариевски! А толку ја фалеа ,леле и за вакви работи почнаа пред време до толку да ни го перат умот,да помислиш дека до тебе е што нешто не ти се допаѓа.
Се на се, досадна бубамара. Не знам што беше толку спектакуларно најавена како многу поинтересна за разлика од последните неколку години. Јас искрено не би дала толку пари за да присуствувам. Сашко е добар ама многу малку простор му се дава, а и шегите му се некако ограничени, знае тој и многу подобро и подолго да не смее ама изгледа некому му смета тоа. Хајлајт убави моменти ми беа Росана, Меморија и Љубојна со Џамбо, останатото... мех... И мило ми е што им го плесна Сашко на крај!!! Ама БРА-ВО!!!! "Џетсетот" наш покондурен што станува на сред манифестација...