Од година на година се поглупа е буба марата. Тамара пеачка на годината Really? Де по шо беше Тамара актуелна освен по тоа кај седнала на кафе со ќеркичката? ТОЧНО!!!
И оваа година очекувам да биде исто како и секоја година. Исти луѓе,исти водители,истиоу хумор и така. Наградите кај исти луѓе секоја година и тоа. Веќе видено..
Кили во емисија кажуваше дека Ранко му праќал пари за дрога зашто во Еквадор некој период бил шворц. И сеа..ДУХОВЕН БРАТ!
Кили од оние Тино и Атанас секако е неспоредливо подобар Фчерашни ми добиле пак награда и Фамилијата Марковски, ги видов вчера на фб на слика глумците Најдраго ми е за нив
Мене Кили ми е срцка, типот е врв.Сум имала можност да го запознам како мала бидејќи одев кај ќерка му во Ребис.Мислам интересно ќе е,само ова со Златниве славејчиња не знам што беше. @forumce јас за лани не памтам ама знам дела пред многу години исто така беа ,,Kazu" ја пееа тогаш.
Таман за прв пат ќе го видите Михајло кога ќе зема награда за најфорум на годината А фамилијата Марковски за што ќе земат награда? Дека ја покажаа реалната слика во државата? Мито, корупција, врски и притисоци страм даим је.
И нас ќе не има.. Тамам имаме една година кој да ослабне за да може да се појави меѓу народ и да делува како нормален..кој да се поправи.. Сите ќе кажеме по еден збор.. Се шалам