Јас си се чудам како ми бил смешен Тони Михајловски на времето со тоа вулгарностите и исфорсираната смеа... А Сашко од почеток ми е супер и ми останува омилен... Туку ми текна, оти бе На терапија ја заборавија скроз? Оваа Инсајдер ја гледаше ли тука некој? И за спот некој спомнал баш на твитер и се согласувам – Некст Тајм беа врв (со Слушам кај шумат шумите), каков Терориста жити сѐ...
Екипата е од другата банда И сериозно @Someonespecial мислиш дека за војводата од шумата ќе дадат награда Па не е Ранко толку безбоен #премазпопотреба
Aко така и не требше на Меморија да дадат награда. Има време за На терапија како и да е,не може да се одмине бумот што го направи.
Епа затоа прееска искоментирав за спот на годината и бубамарата кај Слаткар. Се пријавувам за Инсајдер, предобри беа А за Сашко целосно се согласувам, ненадминлив е. Минатата година беше невеста, па логично за оваа да е родилка.. се пресмеав
Малку се шалам, малку ми се погодија двете категории за сеир да истерам. Не гледам од настапот на Игор. За Меморија не знаев. Браво.
Како не им се здосадува на некои да се расипувачи на забава во скоро секоја од поактуелните теми со некои субјективни сензации? Ај еднаш да е хејтер и плукач ама тоа па тоа. Па после другиве не чиниме што не трипуваме во негатива. Значи ЗБМ18та се потрудиле,фино,ок сега може не е ко претходниве год. ама па не е дно дна.