Каде е Никола Ристановски за најдобар актер? Каде е На терапија што рушеше рекорди во гледаност? Навистина ли ич не ги спомнаа и ништо не им дадоа? Не се фер. Сашко Коцев како појава е интересен и на премногу смешен начин ги донесува на сцена смешките...Без разлика за што кажува, тој знае маестрално да ги насмее сите. Уште кога ќе го видат луѓето се смеат. Атанас ми изгледа поопуштен и подобар во улогата на водител, а Тино ептен трема имаше, дури устата му се сушеше од толкава трема. Сепак може со тек на време ќе се подобрат. Да не ги потценуваме.
Секоја година се доделуваат награди на едни исти. Исти ликови, исти фори , со еден збор пре пре предосадно. Сашко обелуваше образ, но и тој годинава не беше во форма, како со сила да го правеше шоуто. На Бубамара и треба промена.
Девојчето е срце, има талент верувај.Вредна е се труди помага.Не е од вчера во театарот ина глумено во повеќе претстави, едно време и во Ребис доаѓаше ни помагаше на настапи сегде.
Ок тоа, но претходно не добиваше награда? Или можеби грешка сум. Ми стана бубамарава досадна зашто се едни те исти добиваат награди
Бубамара годинава беше досадна па боже...Како издржаа сите тие луѓе да седат четири сати и гледаат таква досада? Предолго трае, а содржајно ич. Хајлајт на вечерта Сашко како и обично.
Да има.Последниве неколку години добива по некоја награда.Ама искрено се труди,каква е на сцената таква р и надвор од нејзе. И мене годинава ми беше онака некако.Сашко да не беше мислам дека немаше ни да гледам воошто.Атанас и Тино се форсираат само а уштее се на почеток ама нека.
Јас не знам по кој критериум ги даваат наградите. Ама дека на Бубамарава и треба промена, тоа е факт.
Искрена да бидам, според мене оваа година Буба Мара ми беше подобра за разлика од некои други години.
Па мислам немало победна буба мара, пред 2-3 години тие глупостите со Бонева што ги кажуваше Сашко што ја имитираше е тоа беше смешно а денес ниту еднаш не се насмеав. За двајцата кловнови не сакам ни да коментирам.
Treta godina po red "Bubamara" odi po nadolna linija, a kako "kruna" na padot po tret pat se Tino i Atanas. Mozat da si bidat i cel zivot vo teatar komedija, no koga ne gi biduva, ne gi biduva. Onoj koj e dobar komicar, neka go jade trema kolku saka, sepak uste na prva "Bubamara" ke pokaze iskra, a ovie kutrite bea i si ostanaa jaglencinja. Ako se sluci da go nasledat Sasko, podobro voopsto neka ja nema "Bubamara", bidejki samo toj ostana interesen, koga e vo prasanje ovaa manifestacija.
Со самото тоа што 80% од целата манифестација се сведува на stand up комедија доволно зборува колку имаме сцена во Македонија и колку од тие што ја организираат манифестацијата се потрудиле или сакаат да пратат некој вид не толку експонирана македонска сцена.
Јас никогаш не следам бубашваба, зашто знам дека what has been seen cannot be unseen. Има поинтересни нешта за гледање на ТВ, плус ноќва немаше Оскари за гледачите да подзаборават на убила ме туџа срамота.
Како бе не ви се допаѓа бубамара? Супер беше, не знам што очекувате од таков настан? Ич не сум разочарана. Ве читам, и не верувам што читам Разбирам дека секој има право на мислење, ама, се познава чии коментари се само од мрчење И како тоа не ги знаете Фчерашни? Одма сите епизоди да сте ги изгледале
Нина Деан е ќерка на Кили, инаку стварно талент било девојчето и доста успешна. Па нема ли од кој да наследи таленат.