Фчерашни има многумина што ги гледаме и Марковски исто. Што се тиче емисии и серии сѐ си е на место, има освежување овие 2 години (само како што реков за мене најголемо освежување беше На терапија, ама океј). Освен Сашко, мене и Кили ми е супер... Најтапа и сѐ со исти наградени се во музиката воглавно (за Тамара и Тијана се согласувам), и хуморот на Тино што беше катастрофа, другото не беше толку лошо И Боки пак почнал да мрчи за манифестации, што најмногу ме нервираше порано кај него
Последниве неколку години ми стана досадна бубамара. Истите ликови, иста инспирација за хумор имаат... Кога доаѓа моментот да се чита некој добитник на награда се прашувам каква категорија имаат смислено. Награда за мултимедијален уметник доби Тијана Дапчевиќ (колку да ја има) на бубамара, награда за тв емисија на годината еден на еден, па која друга кога таа е единствената емисија која ја имаме, награда албум на годината доби Дани (немав слушнато ни една песна од неа изминатава година, а таа цел албум издала), најпопуларна тв серија според мене беше на терапија иако не ја гледав доста читав за таа серија. За следната година се надевам дека ќе ни заживее естрадата, пеачите ќе снимаат повеќе песни и ќе прават албуми за кои ќе имаме слушнато, а не да дознаваме на бубамара за нивните остварувања во годината која изминала.
Кога е мултимедијален уметник наградата се подразбира дека е наградена во секој формат на медиум каде учествувала. Ако почнат да се редат ко името Македонија од почеток до крај отиде терминот за ЗБМ. @DAngel тлзп глума-емитации.
Баш ми се кул, сега за сега. Лани беше многу досадна, оваа ми е баш фамилијарно да се насмееме за реалноста која ја живееме преку смеа.
Само ради Сашко ја глеам. Бубамара мислам е единствена манифестација која ги собира дома најголем дел од семејствата
Дефинитивно Атанас и Тино да си превземат да си ја водат бубамара на, Сашко си е супер ама момциве не се ич лоши.