Makedonija ima svetska emisija !! eve se na facebook :https://www.facebook.com/Zlatna-Bubamara-Na-Popularnosta-1803288669909041/
Јас бев таму, не беше толку лошо. Имаше моменти кога беше ептен емотивно, морници да те полазат. Само шо многу фалеше ругање на политичарите, излеа ги имаат искарано за тоа
Мене од цел настан едино што имам желба да гледам и слушам е Сашко Коцев. Друго ништо не ми е интересно.
Очај е шоуво, и тоа го следам само пола саат. Толку ли никаква естрадна сцена немаме? Никакви медиуми, никакви стабилни јавни личности кои навистина знаат како да се однсеуваат пред/со јавноста? Аматери.
Мене не ми е смешен Сашко. Ги има моментите, ама поголем дел од смешките беа смешки во обид. Имаше еден дел "палете светло да видам кој не се смее". Палат светло - никој не се смее. Незгодно да ти стане. Се насмеав само на оние деловите за сликите и пасошите. Другото така-така. Нека паузира догодина, нека направат некоја промена ама не со Атанас и Тино, со нешто ново оти вака станува ептен досадно.
Јас не ја догледав имав домашни обврски. Кратко гледав. па кај да се смее некој,се она што досега го кажал на сите бубамари уназад е жална вистина само кажана низ шега. Епа некои работи се за плачење не за смеење.
Бума мара не е отсега тапа веке неколку години е така,мора да има некоја промена,затоа што со тек на време нема да биде толку гледана и популарна.
Еве гледам сите се подуја од плачење. Хуморот му беше катастрофа оваа година, ама еве што се вика хардкор фан, не било за смеење тоа. Ок, како сакаш.
Мене Сашко секогаш ми е смешен. Годинава лошо почна,па нормално дека народот не се смее толку колку лани.
Баба Мара односно Буба Мара све на све ок, но Коцев претера со неговите глупости, нема човекот повеќе речник за таа позиција и таа работа, за на тв ајде пак нешто од нешто ке пројде во живо од него се слушаше само “гугања бугаља кагуља магуља џаљњљџа.....“ веза нема...бонџорно