Јубилејното 25. издание на ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА ќе се одржи на 12 МАЈ во арената „Борис Трајковски“
Такоџе.Баш пред некој ден зборев со моите зашо немаше годинава, нели обично во февруари ја даваат.Татко ми ми вика, март е, многу рано се сети.Ама битно ќе има хехе
Најголемиот музички културен спектакл Златна бубамара на популарноста се враќа во живо(т) на големата сцена во Арената „Борис Трајковски“. На големо задоволство на љубителите на добра музика, искрено смеење и незаборавна емоција јубилејната 25. Златна бубамара ќе се одржи на 12 мај . Традиционално и оваа година на сцената ќе се појават најголемите музички имиња од Македонија и регионот, наградите и сценариото како и секогаш се чуваат во најголема тајност, а според организаторот ќе бидат вистински мелем за душа. Мото на овогодишнато јубилејно издание е „Да оживееме“ со сите негови модификации од “Да живнеме малку“ до „Живот после животот“ и “Живот за време на живот”, со што Златна Буба мара на популарноста во овој пролетен термин ќе не потсети на радоста на живеењето. Информација околу продажбата на билети ќе биде соопштена во текот на наредната недела. https://radiobubamara.mk/25-златна-буба-мара-на-популарноста-ќе-с/
До 12ти мај уште 100 пати може да се сменат мерките. Така да рано е за вакви прашања. Според мене до тогаш ќе нема никакви мерки.
Да, ќе се сменат, ама карти нема да продаваат на 12 мај. Може утре ќе ги пуштат билетите и јас што не сум боцкан како да купам карти уште од сега кога нема да знам дали ќе може да се присуствува без потврда за боцкација...
Бубамара почнав само заради Сашко Коцев да ја гледам, така да и оваа година едвај чекам само заради него.
Епа сеа они треба да се изјаснат со самото пуштање на карти. И колку карти ќе пуштат т.е дали ќе биде со цел капацитет/ 30% или пола ... По мое картите треба да се пуштат една недела пред настанот. Така е најдобро за сите и за нив и за публиката. Али видиќемо ...
За да се одржи ваква манифестација треба да има естрада во државата. Во Македонија не постои естрада, настрана тоа штосевите на Сашко Коцев.
Нема ли да биде вечерва на Канал 5? Кога ќе ја даваат на тв? Не најдов информација, на програмата за вечерва ја нема.