Денес е снимањето на златна бубамара, тие што купиле карти денес ќе гледаат у живо таму. На ТВ ќе е најверојатно у недела на канал 5. Да беше денес сигурно ќе даваа реклами преку цел ден.
И Бубамара веќе не е тоа што беше, за мене лично веќе видено. Стана лесно достапна. Предолго траеше, скоро 5 часа. Околу 12 салата пола беше празна. Сашко како и секогаш врв, Тино и Атанас исто. Смешки, ќе гледате на тв. И детево со грашакот беше
Денес на работа ми кажаа дека лошо било. Предолготрајно за џабе. Ни смешките ни ништо више не е тоа тоа. Ужасно досадно било, без врска. Со оглед на тоа каква ни е „сцената“ не дека сум изненадена. Секоја година едни исти луѓе, се мотаат без врска. Организација нула. Пред неколку години бев, имавме карти од работа и си реков никад више
Имаше 1200, 1300, зависно од местото. Имаше и поскапи, 1500 мислам беа, и 1000 денари, ама не сум сигурна за овие.
Јас кога гледав прееска во програмската содржина за вечерва не пишуваше, па листав во наредните денови и најдов дека ставиле во четврток и погоре објавив.